lexus堆sedan算唔算係滄海遺珠

382 回覆
57 Like 19 Dislike
但係LS500就變咗turbo
ES反而唔肯擺副2.0T落去

btw ES美國有AWD版,如果擺埋新NX副2.4T落去應該幾正
GS V6 最正,但on9 停產
龍sir藍到仆街 唔會上啦
gsf都好正 但個個講完正都冇人買
北美lexus成日被人爆玻璃同埋偷
同埋因為係Toyota套系統,所以好似好易偷
唔係傳說,係事實喎,
我朋友仲揸緊佢屋企部03RX ,咁多年黎都係ON99咁揸冇乜特別保養,定期換下消耗品,
而家17萬公里仲行得走得冷氣夠,
搞到佢想換車都唔得
或者叫做超貴價租車?
真係唔知咩人先會落搭…..
我上次喺淫夫睇過佢果份野,
話咩預備比收入上升期嘅精英丫嘛
應該係指果啲而家年薪50萬,
三年後好大機會年薪突破100萬果啲人掛

息口其實係幾多,果時冇心機睇佢份野
三年前買寶鹿, 屎忽鬼走去叫sales出個balloon quotation睇吓。

嘩Flat rate已經4%, 自己落memo計咗佢overall 息口係32% 。 但比完32%息仲有個尾數未找,尾數一係再借,一係比佢壓價trade in 出新車再無限借多N次大耳窿, 你話幾痴線

利伸當然我full pay
你當廿萬租3年車個心會舒服d
真係變相借大耳窿

我諗佢都係想水果啲好想立即買車,但又未有首期,
不過比得起供車錢果啲人
如果咁計,3年後唔換車,唔找尾數比翻部車佢,係咪仲要補埋壓價trade in 個差價呀?(因為尾數係用新車價計,但已經三年折舊)
假日車低咪先做到同埋車行收既價一定低過你私人放.
而且仲會係侮辱式開價
當你部車買950k三年後值600k
大概開你318k咁
所以唔怪得佢哋被人叫車行狗
上咗年紀先鐘意揸施丹
後生都係鐘情hatchback
落訂個下應該都知.你情我願有閒錢買車買樓就full paid
唔好俾人賺.
或者斎版Macan
痴撚線
即係當你3年供左30個,
唔要部車都仲要補多30個比佢
想講定期換消耗品嘅話
其實歐洲車都唔會太多病痛
所以先話係都市傳說
借私人貸款full pay好過啦
入息有返咁上下都唔識計呢啲數抵畀人呃
扮四條
唔好話Benz e , 連 c 都比唔上
骨子裏就係日本車,只係內籠整靚d
好似政府高官啲車先會用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞