[親生仔] Google Pixel 討論區 (76)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
可以當八達通咁樣拍卡俾錢
問題都唔係咩 tensor ...
google phone 每一代都係咁 .
總會有 d 唔係個別 QC 而係好多人都會遇到的的先天硬件問題, 睇返 xda, google forum 處理都只係換過部, 通常換完都一樣. 所以以前成日比人話用次一級硬件..
只係睇你好唔好彩問題唔出現係你身上...
6pro個mon無事+明顯係靚左
其實真係睇彩數,我部p2用到而家乜問題都無
手感會唔會差好多?
各位Ching,系google store買pixel之後有冇集運商運反HK,thx🙌🙌🙏🙏
Google親生仔寫code做development不二之選
好似係
淘寶買啦
iOS 轉左pixel 6 pro, 想問下咁多位ching 用唔用到八達通同face id?
我地呢度個個都淘寶買嘅
八達通 read餘額 ok, 八達通sim no, 電子八達通no
face id no
我個DEVILCASE 未到
宜家裸機咁用, 有左wallet頂高少少, 反然放枱安心左, 因為鏡頭唔會磨到
同埋P6都真係好"線"手, 有個wallet會好揸D
但case黎到應該都要加個Magsafer磁貼先會夠力, 同次次岩位
https://zh.thinkthingstudio.com/magsafer
香港品牌, 可以支持下
P4XL用過, 用埋落尿袋, NICE
唉,無行貨真係QC 差到唔敢買
比女友唔好
都係買行貨3叔好啲
無線充到嗎?
我都想...佢好堅持要pure android
咁建議去鬼域買
有乜衰左搵佢搞都仲得
OK Thanks
多口一問.....鬼域D貨係咩板?
部機無無線充電呀
無啦,之前入水一日就無事
今次搞左成日都未好返
台版
感謝
pro版問題應該細啲
貴咁多qc應該好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞