[親生仔] Google Pixel 討論區 (76)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
似曾相識的感覺

我部3XL 都係有通話問題. 好多地方差少少就drop signal.
傾傾下電話會潛水! 對方完全聽唔到我講嘢.

最後, 當我已買左4XL的時候 , 3XL才有update patch 解決以上問題
Delay呀睇新聞喇
第二個禮拜喇 delay都有個譜

又到一件 但係部p6p仲係新墨西哥
我上星期三先到手的6Pro 最新嘅update仲係11月5日
講咗delay到一月尾呀 睇新聞啦
請問Pixel 有冇得整到好似Samsung咁, 可以拉個area capture tools出黎capture一部份圖?
之前用samsung成日用呢個function
係喎 唔好意思 我衰仔
cap圖之後click左下個preview
想問各位美store係唔係扣左錢就實食冇癡牙
用bns扣左錢
thanks
問下各位
P6依家待機模式 (黑底淨show時鐘) 係咪無得指紋解鎖
一定要撳開機制 著番個背景先可以解鎖?

以前好似黑底都解得 今日要撳制先解得
頂, 唔係掛
等咁耐?
有p3 經驗, 唔使等1年掛
啱啱試左
黑底都用到指紋解到
我記得呢個bug 搞咗十個月囉

嗰陣時啱啱有google One

問親佢都叫我hard reset

應該reset咗 10次以上都有

又好奇怪 每次reset完 起碼有十日八日係冇問題嘅.

之後又出事了
想問下android 12依家升仲有冇伏?
唔L係掛, 十個月, 仔都生左出黎啦喎
唔係下下都要reset啦,
心血少, 我唔想再黎多次無back up1日signal 呀
希望1月個update就可以fix好佢啦

十日八日又黎多次, 睇黎個問題係coding 有問題?
loop loop下又loop 死左
開心駛用中 x 2

唔夠信仰真係唔好掂pixel!
如果係我, 我唔會揀升12
好撚唔鐘意個大鐘
收到, 拖到部機壞換機算
6 會快 同積極D update呱, 話曬賣多咁多

pixel 3XL 嗰陣時大M額, 銷量極差. 連google都放棄3 , 就去撚咗部3A出嚟
仆你個街
3xl update完 左上角個日期食咗一半個問題仲未解決
日日都喺度諗
出唔出部日水算但係唔知影相大唔大聲 有啲場合好尷尬
Root咗佢應該解決到?反正要5G都係要root
p3表示都諗緊
試過用p3開聲試
好似又冇咩 都唔係好覺
但冇得熄又會覺得囉囉攣
唔通咁快中bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞