[親生仔] Google Pixel 討論區 (76)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
6冇曲面就上網買自己痴啦
ok我而家升
可唔可以睇下舊電點一般法
Update咗1月更新,點熄番scan指紋時的振動?
明明之前set時冇的,update完有番振動
Google Play Games for PC
https://play.google.com/googleplaygames
首輪測試地區: 香港, 台灣, 南韓

有香港份!?
我想開volte 同埋5g多啲
竟然有香港份
想問下大家用開咩輸入法?我發覺 Gboard 速成好似唔識將我既常用字放前面,次次都要㩒個箭咀選字 係我唔識 set 定係中左 bug
Settings 入面既 Personalization 己經開左
係好撚蠢 用咗半年都係咁
唔識睇pin?換返老人機啦
想問下宜家想入手pixel 5a應該係邊到買好?
(友和不了)
見到有d寫係日版,想問有冇分別
部6 pro到咗手成個月都未換機 (唔得閒) ,想問下而家用落有冇咩大問題?
我見有間叫 etop__ 有5a, 個價都ok (利申未幫襯過, 亦非廣告)

日版我剩係知影相會有聲....
又一隻兒登仔,你又知我冇睇pin,個pin recommend個幾隻睇唔啱好出奇???咁多個po屌人就最叻,屌在最前線添,問少少野你有冇上水上得咁快,個pin又唔係你打,都唔知有乜好嘈,如果巴打做cs個間公司有福了,實投訴多過查詢。同埋恭喜巴打同我用同一個型號既老人機喎
美馬有得賣,免運費 38xx,一星期左右到貨
想請教而家要點閂app?
以前向上掃定格再向上掃閂
而家好似唔得?
啱啱向上掃極都HOLD唔到分格晝面
而家又冇問題喇
麻煩晒
好似唔係amazon出貨
咁不如喺香港買
Triggered
我打一行野 可以引到你打四行野答我

硬唔硬淨 撚有人答到你咩問你就問兼顧指模
你咪根據pin個list自己揾囉 大牌子咪硬囉 貴咪硬囉弱智
兒登仔幫你做埋drop test?
有邊間唔話自己張貼硬㗎
14小時前留嘅comment都係得我肯答下你 都仲未知咩事
大家估下今年都市傳說pixel watch 會唔會出?

利申 feel到3月開始又話咩開始整 吹到似層層 結果屎都冇舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞