[親生仔] Google Pixel 討論區 (76)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
6系應該未有人研究到點用5G
咁點解我唔自己買
快啲到手(掛
因為係澳store買完後美store 白色256 有貨再買左
所以多左部可以放
我已經升左,感覺食電咗少少
我自己冇乜中啲大bug,升咗感覺都不大
無錢差賣幾錢?
network同wifi有improve 跟據個fix list
升咗兩日暫時冇乜問題
短時間內你應該唔會搵到256gb版既p6p
除非食炒價
Amazon US 6 Pro Whitestone UV貼減價(用15 off coupon), free shipping 到香港,但最遲要Feb 8 先寄到
1月patch+1月XM4patch完暫時未試過單邊斷線
不過唔知關邊個事多啲

主畫面向左掃個Google app係咪冇得校做default出依個tab嘅嘢

佢啲newsfeed一向唔好睇加多content farm左抄右抄都算,block完啲website都係咁,依定仲要攝廣告,好惡頂
gboard好撚廢 用咗成半年都記唔到常用字排位
除咗原生有咩輸入apps 推介?
swiftkey
即刻試下
space bar左右掃可以轉language
打倉頡唔記得點拆又有得即刻轉速成
真係唔記得又有得long press左下角粒123轉用手寫
我覺得幾啱我地成日要中英混打用
同埋佢有得開privacy mode打啲野時唔會記低做常用詞
啱啱download咗而家使用緊
搭單問用xm4 你用邊個music app
係見到你呢個留言之前
部電話佢自己都無Connection 咗幾次
)mobile data (
等多日再睇下點
無中大bugs已經好好😍😍
等下有冇人中咗又升咗先再諗
更新完真係冇再出事
Yes ah

不過可以當我無講過了
頭先試左幾次又斷返 (pause - resume間唔時會得右邊有聲,要手動掂隻耳機pause - resume 先無事)
不過好似無之前斷得咁密?
以前會用poweramp聽cd轉落啲歌
不過依家貪方便用spotify多
補充返 我個暫時解決方法係
手動掂 右面耳機 pause - 左面耳機開noise canceling - 左面耳機熄noise canceling - 右面耳機 resume
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞