[親生仔] Google Pixel 討論區 (76)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
想問下你係買完自己貼定出面買完叫佢貼
啱啱睇完大家回復
就試下再登錄過個指紋認證
又用到
自己貼
你嗰張係uv嗰隻定普通?因為我上網睇 p6 hoda好似唔係UV黎
似壞版
普通貼
咁出去睇下邊度有得賣先 成日以為要UV嗰隻先得
終於拎到部P6 同埋個Bose 700
但係有個問題好困擾
個相機經常彈app
Reset 左2次都係咁
us google store 係咪除左託美國朋友買之外,就冇其他方法買番黎香港?
出廠個patch 係好多bugs
等一月security update
google store個waitlist要等幾耐
想問下pro 128gb 開機淨返幾多storage?
waitlist廢既 唔係真係排 自己多啲入去昅下啦
之前好似有人成功集運 不過冇講用邊間 出名既你都唔洗諗
btw託朋友買要收稅 咁不如貴少少台store買仲好
https://www.whitestonedome.com/products/dome-glass-google-pixel-6-pro-tempered-glass-screen-protector-liquid-dispersion-tech-with-camera-film-protector

有無人用過呢隻牌子?上網睇指紋都認得好好,又有晒配件用啲貼,唔怕入膠水
Pixel最細嘅機係咪pixel 3
想問之前係post見過好似有隻貓型既掛件放機背
但搵唔返個名
有無人知
諗住咩款?
呢排收notification嗰時成日都成個screen黑撚咗 唔知關唔關upgrade android 12事 有冇巴打都有呢個問題呀 打打下機咁搞法真係好撚灰
用多兩日會後悔
利申: 用左半日就食左色
用多2日就換左第2個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞