三台收視報告|《全民造星IV》決賽高收達7.7點 《拳王》只有12.5點慘成年度尾二

459 回覆
436 Like 9 Dislike
on9
明明係tvb打手用收視打飛機在先
viu撚先用返收視嚟反駁
所以嚴格來講唔算打飛機
再者,viu洗撚用收視打飛機咩
屌TVB=撐viu?邏輯kol?
依家似你見到TVB俾人笑心痛發爛炸喎
又話樣衰又話靚仔 咁撚柒都想人唔bin9你?
乜撚嘢呀?乜你原來罷一間舖頭會走去幫襯㗎?

罷藍店你會走去睇viu節目?
12個人同一個樣?你全家dna正正常常都生咗你件弱智啦
自己閱讀理解u貼親都冇人理仲自覺自己bin緊人好威威
得閒恥笑下你就叫發爛渣 唔怪之得你話要罷藍店都走去睇viu啦
下,睇電視=幫襯?
成間餐廳10台有7台拎部電話出黎一路食一路追live
唔止換人啦
直頭要重新度過啲game
對上兩集都悶到真係瞓著
幫唔到TVB兜就”搵人恥笑”自我高潮一番平衝心理
Ak屬唔屬於 mirror成員呀

咪以己度人啦你估個個好似你咁撚弱智走去學人做時事台KOL仲要退出埋依家肉酸到全職睇紅viu咩

閱讀我5**呀 收收皮先啦你
拳王大結局之後嗰日
落樓已經聽到啲廢老話套拳王唔好睇
你班黃色經濟圈提倡者肯keep住個初心罷藍店唔睇

人哋咪少啲收視 咪少啲廣告費收囉傻閪
Tvb關我撚事咩 我淨係知你日日追嗰個台個老細就幾鍾意

乸型=anal,姜,浮尸
樣衰=up唔出名個幾件咩tiger
冇料到=AK,咩巨龍,edan

閱讀理解5**喎

做時事台KOL仲要退出埋依家肉酸到全職睇紅viu咩
你幻想力都幾撚豐富
你班藍友夠日日揸住部美國iPhone上Fb IG
你仲上埋黑暴壇連登24x7 9up
睇咗長津湖未阿
咁你都仲好意思兜 肉酸到

係人見到呢兩張圖都知你喺度扮反mirror 但原來暗地裏鍾意某啲成員啦 咁都要導讀?

你睇下你幾肉酸
呢個收視報告係垃圾

但cctvb 都一直靠佢嚟打飛機

但而家連呢個垃圾報告都就嚟無埋

值得開心嘅係呢一點
駁唔到又loop同一個point?冇貨喇?
係人都見到你斷章取義以為執到寶係度自high
所以貼親都冇人理冇人附和

洗唔洗我幫你call你班人形蜈蚣沙煲兄弟黎含?
鬥冧TVB有個象徵意義喺度,就係一間藍嘅電視台會因為冇左黃絲觀眾而收皮。唔好同我講viu係紅定藍定乜柒,呢一刻,TVB就係一間大家公認嘅紅色電台,要郁嘅一定係郁TVB先,如果TVB可以收皮,viu可以彈起,就係我地贏左,用收視力量收左TVB皮
走投無路式對答
佢講得出先好嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞