三台收視報告|《全民造星IV》決賽高收達7.7點 《拳王》只有12.5點慘成年度尾二

459 回覆
436 Like 9 Dislike
《全民造星IV》總決賽今次放在聖誕節晚上播放,收視有7.7點,比起之前平均約5點左右高出不少,而且當日更是聖誕節,相信不少人都出街遊玩,收視不跌反升證明夠吸引觀眾乖乖地留在家中睇電視。

而TVB在聖誕節晚上也有節目迎戰,分別是8點半的《男神廚房開業喇!》和《拳王》大結局,收視只有13.2和12.5點。

遲早破雙位數
好快就互換
tvb班打手仲成日笑viutv唔係主流得幾點收視
拳王台慶劇只有12.5點好似無見過咁低
笑完人用收視打飛機
自己又用收視打飛機
當viu收視低,viu撚: 依家個個用手機睇啦
收視高就話睇吓幾時互換
咁到時係咪要睇返tvb 拉viu 落黎?
話左捧女仔先多人睇
咩MIRROR ERROR/男團果D,我寧願睇CCTVB睇家燕姐睇肥媽睇頂爺
大結局就算平時唔睇都會襯下熱鬧 笑下bbq
而家玩到創新低 唯有屈過節
應該好多人開住party一齊睇
實際邊止7.7點
唔關事,今次拳王12.5點係咩事,台慶劇你有無見過得12.5點?tbb 今次應該黑人問號
《拳王》唔腰斬先係問題,CCTVB想見單位數?
TVB

ViuTV

OpenTV

好似已經結局?
開電視就完全無起色
膠戰得返2.6
原來拳王已經結局左
膠戰要換下人

爺爺唔好集集都扯火,悶啊
現實而家又netflix又大把網上平台
仲有幾多人會坐係度等電視睇
加埋tvb演員已經青黃不接,編劇又垃圾
今次拳王主角又一例証,個張振朗根本唔係做第一男主角既料,又夾硬比佢做,
收視唔仆晒街就奇
可以學TBB話受聖誕因素影響
其實而家tbb嘅劇唔係Ali有份做就無人睇
我諗最多人睇係慌張閪望,愛回家都收緊皮
邊套包尾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞