三台收視報告|《全民造星IV》決賽高收達7.7點 《拳王》只有12.5點慘成年度尾二

459 回覆
436 Like 9 Dislike
互換果刻就係正式收皮果日
希望唔駛等好耐
反而覺得而家賤到無所不用其極
viu試下上雙位數

對家一定做野
果幾百個收視盒數據任佢篤都無人知
做極都唔會俾你viutv上到嚟
但網上反應無得呃
d客戶都唔係傻仔
所以根本唔洗打飛機
search下台慶劇同全民射精網上熱度/討論度就知邊樣準啲啦
大家都拎全年最低黎比
同全年最高黎比就差唔多
廣告從業員鬥廣告量好合理呀
廣告從業員緊係鬥廣告量啦
上網睇都計收視 重播計7日內
真係差幾皮
伍仲衡演唱會請聲夢 趙增熹又係
中樂團 管弦樂團又請聲夢
音樂人就buy聲夢多過造星
做乜唔請mirror? 唔唱得定係感冒去唔到?
廣告從業員都係賣返廣告啦
請腥夢學員保持exclusively音樂界嘅高知名度
Mirror演唱會撲飛撲到cls
連廣告從業員都比唔過呢吓就真係羞家啦
過多幾年仲係到先講
三年前都係咁講
依家仲有冇其他嘢可以講
炒人氣賺快錢呢啲做唔長
實力先係一切
林二汶有實力既做左十幾廿年總會有日發光發亮
一句秒你
林二汶出道十幾年 有咩代表作係街知巷聞 膾炙人口?
炎齊陰翻唱沒有你還是愛你唱到哭喪咁就真係夠曬實力 完勝埋原唱sandy添
一下斷氣氣聲 一下壓喉位聲音變粗
真係好有實力呀 預祝炎齊陰爛聲
有無實力 你咪睇啲唱樂人點講囉
唔係你話哭喪就哭喪
如果你有間公司想落廣告, 價錢一樣你會搵張振朗定Elton?!
好直接嘅對比 你夠唔夠膽拎炎齊陰ver同林憶蓮91年錄嘅原版比?

當年林憶蓮出道係畀人話唱功唔好一步步練好自己嘅技術 而唔係靠你呢啲垃圾打手吹捧所謂嘅實力
炎齊陰連sandy百分之一嘅水平都無
exact7ly

綜藝 始終不及 戲劇 咁吸引游離觀眾群
落廣告都dum本啲畀多啲budget喇 兩個都好難揀吓 你話Elton John就話姐
咁Tiger 囉
話之你套垃圾劇幾多點 我淨係知ig fb淨係有講造星 嗰啲乜鳩垃圾劇一條feed都冇
《造星IV》靠 I II III同mirror加持先有咁高話題度同人氣
仲好意思公開睇
梗係自己一個食lunch果陣上mytvsuper重溫la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞