三台收視報告|《全民造星IV》決賽高收達7.7點 《拳王》只有12.5點慘成年度尾二

459 回覆
436 Like 9 Dislike
其實如果計埋apps睇,我覺得過硬12點
個日食飯見到個個拎住電話睇apps直播
唔得閒睇既人第日又翻睇
其實睇viutv既人,真係好多都用apps睇live
而tvb根本就無乜網上呢班觀眾
用收視打飛機從來都係tvb,唔係viu
viu個d幾點收視節目,都令到全城有noise
但依家係平時有d計收視既地方,都已經唔再播tvb
令到佢收視低
你話人笑viu用收視打飛機又真係幾好笑
明明一路7既都係tvb
TVB到底要整幾多廚房節目
十幾年來剩係識美女廚房男神廚房
見你護cctvb 都護得幾出面
不過兩個台都仆街
你多d出下街先講啦
我又無吹水,事實第二日26號你搭車,點都見到附近有幾個睇緊造星決賽
Ansonbean同Mike 勁冇存在感
最近兩集係冇咁好睇 但Halloween 小薯茄同埋攀石個集都好好笑
止唔止 果日搭緊巴 前後左右都睇緊live同討論
得ali 收得

Tvb: 雪咗佢先
愛回家d 劇情係好L 痴線,真係齋開住都頂唔順。
呢啲唔駛live 睇,可以隨時開apps 睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞