[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
60lv好似唔再送裝

有送喎

身上用緊既唔見哂

巴打你去dl補丁再更新一次就會有
我之前都係咁
強化兔係咪冇出路
個個都話共通兔勁 見佢地清怪好爽

唔好嚇我
我想玩強化兔

唔同特色 強化兔打王同pvp勁囉

不過隻game個pvp系統都廢廢地

打到魔傷嘅物攻角 仲有雙電光
聽聞十萬血血熊都要俾兔秒殺

不過刷怪慢係真 一拳一隻都要逐隻打
你想清怪爽嘅不如開強牛

比你咁講一講...我隻兔轉強定共好
60lv好似唔再送裝

有送喎

身上用緊既唔見哂

巴打你去dl補丁再更新一次就會有
我之前都係咁

有重新更新制
強化兔係咪冇出路

唔好嚇我
我想玩強化兔

你想清怪爽嘅不如開強牛

升多隻,好快姐
每日一次既TM任
你地一日10個定100個

其實可以唔做 做溜溜𤠣既任 升TM仲快
強化兔係咪冇出路

有 佢有招火花好大力 可以打過1,000,000傷
不過裝備就要求好高 課金走不了
水山
洗左一次就64%
算唔算靚 仲洗唔洗好

都係睇個屬性

好難合

加油 我都合左好耐

巴打合左幾多

275唔敢洗

夠哂皮啦巴打 275我都覺得難合...
你用乜嘢角色合?
新手一問。。。
暗龍定光龍好?

光易玩 暗龍裝備要求高
Btw暗龍型啲
想問係咪有件裝要100lv落下先有得入關打 以前玩正服好似有打過 唔記得左
想問係咪有件裝要100lv落下先有得入關打 以前玩正服好似有打過 唔記得左

咁件裝叫咩名......冇名好難答你

係咪法老呀
每日一次既TM任
你地一日10個定100個

其實可以唔做 做溜溜𤠣既任 升TM仲快

溜溜𤠣既任快到無人有, 由第3做到第5, tm 由74上到105都呂洗2個鍾
更新完之後一開,就畀個防毒刪左我個主程式

我都係 我上唔到

我仲係連唔到server

我都係 我上唔到

我off左antivirus先, 再down更新檔就得左
強化兔係咪冇出路

唔好嚇我
我想玩強化兔

你想清怪爽嘅不如開強牛

升多隻,好快姐

隻兔掛左4日定5日架都 唔玩好晒

我都係 我上唔到

你試吓重新更新一次

我都係 我上唔到

你試吓重新更新一次

重新更新多2次後入到了
火屬劍岩唔岩牛牛用

係咪法老呀

係唔係呢 又好似係法老定係唔知咩盾 正服個陣都賣到幾多錢
同埋係咪有個金色既盾賣到好貴 (打番黎既)

係咪法老呀

係唔係呢 又好似係法老定係唔知咩盾 正服個陣都賣到幾多錢
同埋係咪有個金色既盾賣到好貴 (打番黎既)

火屬劍岩唔岩牛牛用

唔太岩 火屬招技好樣衰 火刀岩兔用多啲
水山
洗左一次就64%
算唔算靚 仲洗唔洗好

都係睇個屬性

好難合

加油 我都合左好耐

巴打合左幾多

275唔敢洗

夠哂皮啦巴打 275我都覺得難合...
你用乜嘢角色合?

牛同獅 93%個個用牛合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞