[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
點解成日掛到自動

屌,有無人放水晶,鑽左2個2200鑽都得9舊
2轉個任要點做? 差缺指針的指南針同封印守護鈴,其他都有

依個有d長 google有好多

100舊果個任
你去黃金挖應該唔會咁少架wo

100舊果個任

真係同一種野

100舊果個任

唔係做100舊果個任,做海底保羅組合任

早知尋晚掛黃金

齊晒,差舊唔知乜綠晶

要去神殿,要去神殿就要去海市X樓 要去又要做唔知咩任先去到 果隻怪仲要200LV,我得130

齊晒,差舊唔知乜綠晶

要去神殿,要去神殿就要去海市X樓 要去又要做唔知咩任先去到 果隻怪仲要200LV,我得130

你個二轉任咁煩既 要去海市樓要解ep任
果舊綠晶有無得同人收 , 個全名叫咩 睇下我有無
點解依隻唔同樣

齊晒,差舊唔知乜綠晶

你個二轉任咁煩既 要去海市樓要解ep任
果舊綠晶有無得同人收 , 個全名叫咩 睇下我有無

綠方晶

屌佢我去到海市x樓,要入神殿仲要做其他任先入到
........唔見有神殿入口......係咪唔洗2轉住......
唔該晒巴打 連登有愛
........唔見有神殿入口......係咪唔洗2轉住......

我都未二轉,可以一齊打
2轉唔使去海架
係咪睇錯
唔該晒巴打 連登有愛

原來係你
推推
2轉唔使去海架
係咪睇錯

上網睇果粒綠咩晶要去打利齒咩花,佢係海市蜃樓神殿

係咪改版之後改晒
晏d有無巴打幫拖打海賊王 諾拉水道隻boss
晏d有無巴打幫拖打海賊王 諾拉水道隻boss

使唔使要咩物品先去到?我可以幫手
2轉唔使去海架
係咪睇錯

上網睇果粒綠咩晶要去打利齒咩花,佢係海市蜃樓神殿

係咪改版之後改晒

應該係
有無巴打凌晨玩多呀
﹎﹎﹎﹎遊戲資料﹎﹎﹎﹎
請參考此文件:http://ppt.cc/mOn7d

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞