[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
搵返舊陣屎玩d截圖 原來果陣都係玩水雷羊,闇龍

好後悔無影多d

我羊仔得二千四hp
有八千幾mp 點先可以多血啲
我羊仔得二千四hp

靠可以合血既盾
點解無人玩新ser, 月之島?
點解無人玩新ser, 月之島?

補link

http://www.icabala.com/thread-4138-1-1.html
史霸短刀咩角色先岩用
留名
點解地圖度見到雷伊但走到埋去無人ge?

天黑先有

天黑先有

同巴打進度差唔多 我尋晚先做完EP1
搞咩...我仲係入唔到game
打ac個陣話不能與伺服器連線之類既野

係咪防毒軟件block左唔比連線?

我睇佢個history唔見有
睇黎要被迫棄game

重down個登入器試下 可能個登入器更新個陣ip出事 因為之前自己起私服個陣都係要用程式改登入器ip 有咩連線問題試下down過個登入器

登入器係Splash個個?都係唔得

登入器個度個帳號管理 好似有個在線踼號既功能 巴打可以試下
利申 未用過

is work 無縫連接

巴打講緊邊格?
搞咩...我仲係入唔到game
打ac個陣話不能與伺服器連線之類既野

係咪防毒軟件block左唔比連線?

我睇佢個history唔見有
睇黎要被迫棄game

重down個登入器試下 可能個登入器更新個陣ip出事 因為之前自己起私服個陣都係要用程式改登入器ip 有咩連線問題試下down過個登入器

登入器係Splash個個?都係唔得

登入器個度個帳號管理 好似有個在線踼號既功能 巴打可以試下
利申 未用過

is work 無縫連接

巴打講緊邊格?

如果你講緊係第度踢走上緊線既自己,就用自助下線

天黑先有

同巴打進度差唔多 我尋晚先做完EP1

而家出發去龍宮

唔知幾時先返轉頭做學園

btw美加路鍊金師企係邊
我羊仔得二千四hp

靠可以合血既盾

點合 要咩材料
依加仲用緊佢60lv送個盾
我羊仔得二千四hp

靠可以合血既盾

點合 要咩材料

對住d裝right click睇下可組合果度有咩揀

有d位有體力,咁你去鍊金師度,放件裝落去,再放個材料(例如龜甲石咪加體力)

本身粒石有個範圍寫住幾多hp至幾多hp咁,合左落去就隨機加果個範圍內既數值
我羊仔得二千四hp

靠可以合血既盾

點合 要咩材料

有d位有體力,咁你去鍊金師度,放件裝落去,再放個材料(例如龜甲石咪加體力)

本身粒石有個範圍寫住幾多hp至幾多hp咁,合左落去就隨機加果個範圍內既數值

你依加用緊咩裝呀
我羊仔得二千四hp

靠可以合血既盾

點合 要咩材料

你依加用緊咩裝呀

送果個羊盾同90lv套裝

d 技能點多到有18點,唔知升咩好

風劍大師左,提升魔力lv8,冰箭連擊大師左

水球術1點
果個混蛋塔話要搵個項目經理,呢個項目經理可以邊度搵到

1樓?

1樓?

yes,1樓果個任,佢叫我搵個項目經理再返入去先可以入1樓

1樓?

上樓梯個面

1樓?

上樓梯個面

今晚再試下先,收工

唔該晒巴打
搵返舊陣屎玩d截圖 原來果陣都係玩水雷羊,闇龍

好後悔無影多d

唉 我啲圖係哂舊機 舊陣時真係好多人 開商開到美銀
商城好少暗屬魔杖抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞