[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
係咪有玩攻狐既巴打?
想問下點樣推高啲敏捷?
我一開波無諗住玩攻狐 所以揀左4感4魅+全點幸合野
係咪索性洗點好過

要唔要黑騎士裝 -8敏
夜晚俾套你
終於做任做到去美加路廣場

我諗1轉前都係不斷做任,掛鑽升?

其實成隻GAME都係做任

我記得以前係打學園同唔知邊度打d肥熊用風劍爽刷,然後上雪地/火山

btw日之島係邊,我睇地圖都見唔到

Ser 嚟
舊服

有風面係咪勁好hi多?

洗得好多五十萬傷

點為止洗得好?成日見人講可洗上280 但係自己又唔洗
終於做任做到去美加路廣場

我諗1轉前都係不斷做任,掛鑽升?

其實成隻GAME都係做任

我記得以前係打學園同唔知邊度打d肥熊用風劍爽刷,然後上雪地/火山

btw日之島係邊,我睇地圖都見唔到

server名
返屋企再打過先
有風面係咪勁好hi多?

洗得好多五十萬傷

點為止洗得好?成日見人講可洗上280 但係自己又唔洗

佢係用風膠囊洗既 紫鑽加粉鑽可以將個範圍變成60-103 90up代表高 3個洞90咪270% 270都叫左合格架啦 當然 欲求未滿就洗高啲 暫時見過最高係292%
強兔技能好似冇咩特別
而家一轉兔感覺已經好大力
係咪轉共兔好D

睇你咩玩法 想打會戰同人pk 共通多招風技 不過強化都好大力 見過有人強化兔開哂技可以上60000攻

強兔多招加攻最有用 都係學巴打話齋啦 會戰pk偏共 食王偏強化

咁我轉強兔
打裝養下其他角
唔該哂

強兔雙電光加火花本身就係預打pvp用
打王有強四有守護者其實唔係咩大問題 共兔強兔可能只係差一兩下技 二轉技唔係必須
但徧徧pk佢唔夠共兔有用

你轉強兔要有心理準備接受到推圖打任要逐隻逐隻撳
兔嘅字典係無刷怪依兩隻字嘅

屌你 最後個段打既係心碎
強兔技能好似冇咩特別
係咪轉共兔好D

睇你咩玩法 想打會戰同人pk 共通多招風技 不過強化都好大力 見過有人強化兔開哂技可以上60000攻

強兔多招加攻最有用 都係學巴打話齋啦 會戰pk偏共 食王偏強化

咁我轉強兔
打裝養下其他角
唔該哂

打王有強四有守護者其實唔係咩大問題 共兔強兔可能只係差一兩下技 二轉技唔係必須

而家又唔取轉強兔
共兔打王會差幾多
強兔技能好似冇咩特別
係咪轉共兔好D

咁我轉強兔
打裝養下其他角
唔該哂

而家又唔取轉強兔
共兔打王會差幾多

共兔好似乜都有咁 但遊戲世界你知架啦 乜都有既職就好易變成乜都冇 三不像同全能只差一線
轉得共就係要牛既風斬 範圍 高傷 cd快 出手快
風斬要高傷就要一把靚風刀 高屬性先高傷害
所以慎重考慮呀 學上去數字佬話齋啦 接受到推圖打怪一隻隻打就冇咩大問題 齋打王緊係強兔啦
強兔有怒氣威擊 加攻 唔洗洗攻洗得咁辛苦 再加上強兔打單體係無敵 咩王都好啦 其實強兔都係兩 三招技就送佢殯架啦 係要打塔呀...打任品個啲就...同其他職拍馬都比唔上
點解我次次去美嘉路公會都滿曬人
就黎玩到100lv都未入會
有無羊巴打可以講下初期點升技好?

我大師左冰箭,強魔力10LV,唔夠點學其他

打怪得冰箭同一開波果招精靈,唔係好夠力

做個NPC頭頂有TM未樣果啲任
卡片少女,溜溜猴,愛神羅賓
強兔技能好似冇咩特別
係咪轉共兔好D

咁我轉強兔
打裝養下其他角
唔該哂

而家又唔取轉強兔
共兔打王會差幾多

共兔好似乜都有咁 但遊戲世界你知架啦 乜都有既職就好易變成乜都冇 三不像同全能只差一線
所以慎重考慮呀 學上去數字佬話齋啦 接受到推圖打怪一隻隻打就冇咩大問題 齋打王緊係強兔啦
強兔有怒氣威擊 加攻 唔洗洗攻洗得咁辛苦 再加上強兔打單體係無敵 咩王都好啦 其實強兔都係兩 三招技就送佢殯架啦 係要打塔呀...打任品個啲就...同其他職拍馬都比唔上

強兔怒氣+23%攻 暴擊就46%
強兔三感好爽架開個強四爆足四下望住堆數字你就知點解做個任要駛多兩三倍時間都咁傻豬揀強兔

打普通王呢共兔開狂暴搭把靚屬刀平斬可能都只係慢強兔幾秒 (當然啦強兔強四搭多招火花就打完一隻boss)

去到混沌鎮魂塔打boss就開始有分別 至少我350等可以無穿無爛打低9百幾lv嘅boss
共兔風險就肯定大好多
佢之後都會再出新boss新怪嘅 到時強兔應該可能有機會可以自豪下嘅
刷塔怪就唔講啦 再講我會喊出聲
點解我次次去美嘉路公會都滿曬人
就黎玩到100lv都未入會

same here

咁我轉強兔
打裝養下其他角
唔該哂

而家又唔取轉強兔
共兔打王會差幾多

強兔怒氣+23%攻 暴擊就46%
強兔三感好爽架開個強四爆足四下望住堆數字你就知點解做個任要駛多兩三倍時間都咁傻豬揀強兔

打普通王呢共兔開狂暴搭把靚屬刀平斬可能都只係慢強兔幾秒 (當然啦強兔強四搭多招火花就打完一隻boss)

去到混沌鎮魂塔打boss就開始有分別 至少我350等可以無穿無爛打低9百幾lv嘅boss
共兔風險就肯定大好多
佢之後都會再出新boss新怪嘅 到時強兔應該可能有機會可以自豪下嘅
刷塔怪就唔講啦 再講我會喊出聲

咁我都係轉強兔
慢慢玩
有無巴打有玩開貓?
應該玩迴定攻?
同埋4感定4力?
係咪有玩攻狐既巴打?
想問下點樣推高啲敏捷?
係咪索性洗點好過

要唔要黑騎士裝 -8敏
夜晚俾套你

唔該巴打先
不過唔洗啦 我之前已經問你要左套
強牛玩水屬得唔得?
係咪有玩攻狐既巴打?
想問下點樣推高啲敏捷?
係咪索性洗點好過

要唔要黑騎士裝 -8敏
夜晚俾套你

唔該巴打先

攞完可以再攞 我仲有二十幾套
係咪有玩攻狐既巴打?
想問下點樣推高啲敏捷?
係咪索性洗點好過

要唔要黑騎士裝 -8敏
夜晚俾套你

唔該巴打先

攞完可以再攞 我仲有二十幾套

有野拎
有咩裝岩百一兔仔用
解謎打3隻怪既卡 難跌到
轉得職了

阿茲提克係邊
仲有冇香港公會收人,301槍獅回歸
轉得職了

阿茲提克係邊

返美加路廣場都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞