[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
更新完啲裝唔見哂點算
小幽卡係咪要鑽出黎?

0.1% 1隻我打左個幾lv都無1張

成個公會最多既就係小幽卡
問就有

會唔會開多個分公會
次次行去美加路睇都例牌滿人

啱啱又有人被踢

出左去 這些機會不會屬於我的
如果新加入玩新ser定舊好
岩岩睇網睇D人話要4魔3感2魅咁升

但1LV先得4點定1點,點夠分

你講既4魔3感2魅係整角色果陣比你揀個雷達黎

呢鑊杰喇,無印象有SET過呢樣野tim

斬掉重練啦

商城有洗點買
掛下機就有

Btw貓玩迴避定玩攻好(4感/4力)

技能重置水唔係洗技咋咩
整角色個雷達都有?

好,公司掛緊點

超想玩返風羊,不過唔記得自己玩果陣風係搭乜
已申請入會
ID 笨頭
之前係咪有巴打教路
兔仔110就可以整裝用到200
想問下詳情
搞咩...我仲係入唔到game
打ac個陣話不能與伺服器連線之類既野
有無巴打仲玩緊
好耐無玩 有無人一齊升?
唐凡尼照片果D係邊度鑽? 任務無講
搞咩...我仲係入唔到game
打ac個陣話不能與伺服器連線之類既野

係咪防毒軟件block左唔比連線?

珊瑚海岸好易鑽到
有無巴打仲玩緊

記得玩一區

珊瑚海岸好易鑽到

搞掂了

有無人知唐凡尼搵初級組合師個任要點做? 佢淨係話要搵普達拉商店入面個保羅合沙漠之藥,我合左N支,走返去搵唐凡尼都無解到任,其實要點解?
有無網站可以睇到有咩副本打?
想玩得再深入少少

珊瑚海岸好易鑽到

搞掂了

有無人知唐凡尼搵初級組合師個任要點做? 佢淨係話要搵普達拉商店入面個保羅合沙漠之藥,我合左N支,走返去搵唐凡尼都無解到任,其實要點解?

屌,原來搵第二條友

珊瑚海岸好易鑽到

搞掂了

好似係去交俾再下少少傳點前果個西裝友
tm點好難升

技點超級無敵唔夠

有無人升爆左提升魔力 我唔小心點爆左
大家d其他物品點分類佢係遲d有任會用到定係用唔著然後賣左佢?

仲有d咩烹飪書,技能說明書果d有無人賣左佢? 我掉去商人度佢話係重要任務

但又唔見有咩任
大家d其他物品點分類佢係遲d有任會用到定係用唔著然後賣左佢?

仲有d咩烹飪書,技能說明書果d有無人賣左佢? 我掉去商人度佢話係重要任務

但又唔見有咩任

個啲咩咩書真係冇咩用 不過我後期冇野做搵番黎睇 又發覺整得幾靚
不過記得唔知百幾lv個陣佢會寄封可疑的信件 個封就真係有用 整守護者用 唔好整唔見
公會仲有冇位 想入
到底鑽地王項鍊邊度有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞