[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
岩岩dl左黎玩
加好友 蒸魚蒸出精味

有公會
得閒去廣場睇下有無位入
暗龍最終裝應該係點
岩岩dl左黎玩
加好友 蒸魚蒸出精味

有公會
得閒去廣場睇下有無位入

我百幾lv都未有位入
原來笨頭巴同我一樣鑽緊

鑽極都唔齊
岩岩dl左黎玩
加好友 蒸魚蒸出精味

有公會
得閒去廣場睇下有無位入

我百幾lv都未有位入

巴打做晒海底d任未?
今日玩返 新手
暗龍最終裝應該係點

暗刀 獅盾 暗面 其他裝頂血頂幸頂魔
暗龍最終裝應該係點

暗刀 獅盾 暗面 其他裝頂血頂幸頂魔

搭單問埋光龍
以前玩過另一個私服 好似係www.kabala.tw
但連入去就去左你地依個 究竟係唔係同一個黎?
有無巴打都成日彈個pop-up話expectional error 然後彈game
我今晚試左起碼六至七次
再登入過又要再set快捷bar上面啲道具/技能 好煩
岩岩dl左黎玩
加好友 蒸魚蒸出精味

有公會
得閒去廣場睇下有無位入

我百幾lv都未有位入

冇位呀 岩岩睇左
有無巴打都成日彈個pop-up話expectional error 然後彈game
我今晚試左起碼六至七次

頂 我都係
我以為我電腦問題 有冇方法解決到
我今晚試左起碼六至七次

頂 我都係
我以為我電腦問題 有冇方法解決到

同問
真係好煩 玩玩下又彈
我今晚試左起碼六至七次

diu我都係咁,不過係1日1次左右

你登入返set返d技後即刻esc quit game 先,唔知會唔會save到d技擺位
以前玩過另一個私服 好似係www.kabala.tw

入到去都係icabala黎,即係我地玩緊既呢個
以前玩過另一個私服 好似係http://www.kabala.tw

入到去都係icabala黎,即係我地玩緊既呢個

咁應該舊果個無左了
我今晚試左起碼六至七次

你冇DOWN個更新檔
之前都似你咁 更新完冇再彈
我今晚試左起碼六至七次

你冇DOWN個更新檔

係咪down呢個?

补丁下载地址:(用於遊戲自動更新有問題的玩家,新安裝玩家不用下載)
我今晚試左起碼六至七次

你冇DOWN個更新檔

陣間試下先
有無巴打可以加我做好友 得閒就一齊玩?
有無巴打可以加我做好友 得閒就一齊玩?

玩家名:明秀翁
正服私服重玩過10次以上 上個私服我記得升到3百幾無玩 佢做唔到塔出黎 少勁多野打
Btw 以前玩過牛同血熊 都幾悶下 想問係頂裝下 槍獅打王打pvp勁唔勁 定 羊龍會好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞