[懷舊]卡巴拉島掛機私服 掛機就有點數(2)

993 回覆
7 Like 2 Dislike
Tm lv要點追,就90都係得57tm

鑽地

咁鑽邊到好?

咁風羊要點咩

你幾多lv呀 我都係羊

岩岩先玩,但條路線係想玩風同唔知咩好,二轉做女巫

我都係玩左兩日咋

屌,得閒一齊升下lv

已經唔記得點加好友 但我得30lv

要係game入面見到面右click加好友

我要點搵你 我叫弱智羊

更新完啦 你依加玩唔玩?

鑽地

咁鑽邊到好?

搵巴打畀麻吉傳送器帶你入沉默鑽區
或者黃金海岸入口
掛機掛得耐要塞滿身上300物品
未玩過魔法
光暗同羊既屬性有咩特點

咁風羊要點咩

你幾多lv呀 我都係羊

我都係玩左兩日咋

屌,得閒一齊升下lv

我要點搵你 我叫弱智羊

而家on
次次鑽完地㩒啲coins都手抽筋

鑽地

咁鑽邊到好?

搵巴打畀麻吉傳送器帶你入沉默鑽區
或者黃金海岸入口
掛機掛得耐要塞滿身上300物品

好,今晚公會頻問下先,thx~

z或者~可以執野唔4

z或者~可以執野喎

z或者~可以執野喎

我知呀,我係指㩒啲coins變返做錢

我都係玩左兩日咋

屌,得閒一齊升下lv

我要點搵你 我叫弱智羊

而家on

我係黃金海岸
我而家係黃金海岸-天堂XX右邊女NPC
我而家係黃金海岸-天堂XX右邊女NPC

等我一陣
入到game啦咩
點解我仲未得
入到game啦咩
點解我仲未得

玩緊啦
會長係咪依度架?

z或者~可以執野喎

你夠某個數量既coin可以去唔知邊度換個大銀碼既coin

z或者~可以執野喎

你夠某個數量既coin可以去唔知邊度換個大銀碼既coin

次次幾百咁㩒都幾係野
唔記得問係搵邊個npc....

魔法師

魔法師

係入口行左幾個round都見唔到
商城個D箱係唔係抽嘅裝全部都限時 冇永久
同埋有冇新手易入手嘅永久外觀
想整靚D隻兔同羊

除咗小幽之心之外

打法老打極都唔出裝 卡等keep住打
有冇巴打玩新ser?
小幽卡係咪要鑽出黎?

0.1% 1隻我打左個幾lv都無1張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞