|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
#StarlinkBattleForAtlas will be arriving Fall 2017 on the #NintendoSwitch!

Steep去左邊
請教下大家 Pro制係咪手感真係好好多
1516入唔入手好
定入多對joycol

打十幾果鐘都唔手攰又好揸 係十字制有D問題

見到最平438 好想入手
但如果玩Arms 又要買多對joy col先有得雙打
好重皮

438小心係水 咪貪平 大把個案D人貪平中水機水制 出左事真係即刻無左

我都中過招,買完先發覺係水
好在除左十字制死症都無大問題(玩緊BTOW)

係咪會有誤判?
見上網有篇台仔講到寄番去都無得整

係,聽講換WIIU Pro個十字制就得…

咁咪等於買多個
Mh post d索索
玩 mario kart 洗唔洗入個配件 wheels?

除左你堅持體感唔係唔好哂錢,買隻pros黎玩好過

明白,有無咩配件必買? (除左mon 貼,機套個啲)

我見個joy con 拆出來之後仲有舊野要連住,原機有無跟?

係咪指個手制架?原機有機但無得邊叉邊打,要叉住玩就要買

唔係手制架,係有舊野多幾粒制同有手繩既,兩個joy con 各一舊
Mh post d索索

我就真係無咩所謂,反正我都會買MHW
如果之前傳係堅NS都有MH,我都好歡迎
又話說,sony個制十字制行先而MH又一定用analog,即係……

我見個joy con 拆出來之後仲有舊野要連住,原機有無跟?

唔係手制架,係有舊野多幾粒制同有手繩既,兩個joy con 各一舊

果個都有跟,除非你要特別色(散買有紅藍手帶)

個個係買機跟既
側邊個兩個制唔係多出黎
都係JOYCON側邊既制黎
感謝樓上兩位解答,準備好今晚出機
Mh post d索索

又話說,sony個制十字制行先而MH又一定用analog,即係……

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴
請教下大家 Pro制係咪手感真係好好多
1516入唔入手好
定入多對joycol

打十幾果鐘都唔手攰又好揸 係十字制有D問題

見到最平438 好想入手
但如果玩Arms 又要買多對joy col先有得雙打
好重皮

438小心係水 咪貪平 大把個案D人貪平中水機水制 出左事真係即刻無左

我都中過招,買完先發覺係水
好在除左十字制死症都無大問題(玩緊BTOW)

係咪會有誤判?
見上網有篇台仔講到寄番去都無得整

係,聽講換WIIU Pro個十字制就得…

咁咪等於買多個

我本身有隻wiiu pro都懶搞
Mh post d索索

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴

成班幼稚園爭玩具咁 睇佢地真係浪費時間
Mh post d索索

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴

我就等緊玩哂MHXX SWITCH同MHW啦
Mh post d索索

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴

依句明顯真係Fans先講得出口(讚美語)
其實呢到好大部分人其實係笑索索 而唔係ps4部機本身
成件事好on9
其實呢到好大部分人其實係笑索索 而唔係ps4部機本身
成件事好on9

入左依個Post先知撚索索真係幾好玩
真心,畫質jj都係玩pc
真心,畫質jj都係玩pc

索索對住任豚就J畫面,對住軟軟就J營銷,對住PC就J自己夠平
根本立於不敗之地
Mh post d索索

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴

同意, 反正雙修, 總之game啱玩就買黎打
另外, MHW睇多少少game play, 睇下咩取向再決定需唔需要第一時間入手.

垃圾黎 唔好買
438行貨買左
佢有任豚張港行貼紙
應該穩陣?
NS新入手
多數同女友玩,一時時返工坐車玩
想問除左MARIO kart重有咩驚岩玩?

同女玩
Snipperclips + ARMS
自己玩
Zelda

謝謝意見
Arms一定會買
但zelda考慮緊
Mh post d索索

兩隻都玩咪好
隔離d人打晒飛機咁
PS4 又唔係貴

同意, 反正雙修, 總之game啱玩就買黎打
另外, MHW睇多少少game play, 睇下咩取向再決定需唔需要第一時間入手.

最慘冇人online 雙修都唔得
438行貨買左
佢有任豚張港行貼紙
應該穩陣?

咩game?
438行貨買左
佢有任豚張港行貼紙
應該穩陣?

咩game?

請漏
PRO制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞