|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
訓左無睇 老任公報左switch動森未

話prot住3ds個隻過去先

唔撚係咁無誠意下話

轉返ac先啦

sor
有卡比正統新作開心到成晚訓唔著

有咩?!

有咩?!

3ds 無耐先出完一隻
咁快又出?

有咩?!

3ds 無耐先出完一隻
咁快又出?

唔係話總共有3隻咩
有一隻係課金game出左 其他唔知

有咩?!

3ds 無耐先出完一隻
咁快又出?

唔係話總共有3隻咩

全部3DS
都係上年隻Mario 啦
之後再port撚晒全部大作落switch 完!!
瞓左無睇
舊登係咪變左反任基地

條傻鳩比我撚完惱羞成怒CAP我圖
屌 岩岩買機
番到屋企一插電視望到D反應就知出事
LAG到仆街 禁多兩禁仲HAND鳩埋
其實有咩值得罵戰?一部switch 2000幾蚊,買埋都唔過份,一路打住mhxx zelda一路等mhw,有咩好值得嘈

有咩?!

3ds 無耐先出完一隻
咁快又出?

唔係話總共有3隻咩

全部3DS

你驚佢唔會出咩 switch先出咗冇耐
3ds 2011出
第一隻3ds卡比要2014年先有

公佈咗3隻卡比新驚
1隻4月已經出咗,3ds,齋打大佬嘅免費game,唔課金都爆到機買到最勁嘅裝備

仲有一隻係機械人星球裏面隻3d小遊戲加強版,未出,都係3ds

冬天嗰隻好似係有料到,乜資料都冇
邊度有得睇
眼瞓又想睇
まもなく午前1時より、ビデオプレゼンテーション「Nintendo Spotlight:E3 2017」のライブ放送を開始します。年内に発売されるNintendo Switchのタイトルを中心にご紹介しますので、ぜひご覧ください。
Nintendo Spotlight 2017 6月14號 00:00 + 任天堂樹屋直播
00:30

Live:
https://www.twitch.tv/nintendo
https://gaming.youtube.com/watch?v=WM45NsEzlro

~Spotlight約 25分鐘
~集中講2017年Switch遊戲

已知出展遊戲:
#Super Mario Odyssey

唔知會唔會有:
#ARMS
#Splatoon 2
#Zelda: Breath of the Wild DLC
#Xenoblade 2
#火紋無雙
#大亂鬥
#Retro Studios 新作
#動物之森?
#Metroid?
#Pikmin?
#新IP?

任天堂樹屋直播

Nintendo Spotlight 完結後接力 試玩新發佈遊戲/己發佈Switch及3DS遊戲
頭嗰1個鐘會有"驚喜" (00:30~01:30)

Live: https://www.twitch.tv/nintendo

E3期間每日都會有直播:
#6月14號 00:30 (Spotlight完結後)
#6月15號 01:00
#6月16號 01:00
都係上年隻Mario 啦
之後再port撚晒全部大作落switch 完!!

xenoblade 2
mario
port

依家睇逢卡比1去到機械人星球個封面

卡比隻眼佔面部嘅面積越嚟越大

利申:由gba版玩起(模擬器老翻),3ds開始玩正版,早一年喺街見返有3ds卡比賣,就買曬兩隻,兩隻都100%咗

利申:由gba版玩起(模擬器老翻),3ds開始玩正版,早一年喺街見返有3ds卡比賣,就買曬兩隻,兩隻都100%咗

我未買robert planet
好似幾好玩

triple deluxe 有無玩埋king dedede
好過癮
Doug Bowser‏ @thetruebowser
Here at E3! Who is ready for the Nintendo Spotlight?! #Nintendo #E32017
屌 岩岩買機
番到屋企一插電視望到D反應就知出事
LAG到仆街 禁多兩禁仲HAND鳩埋

我都想買
但好似太過睇彩數喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞