|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Rabbids睇落都係好評居多

真係?

都未出

未出已經知好玩

有gameplay片gamma

MH 咪又係未出已經知唔好玩

果時3ds 隻mario puzzle n dragon
睇片個個話垃圾

出左之後勁好評
我都有買, 真係好好玩
打恆個J!!! 倒數12點發射

一陣老任youtube有live?

J住MHW等老任
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢

老任好似講左淨係會講2017內出既野唔會好似隔離咁講d兩年都未出既

有古惑狼

MHW仲要擺壓軸
https://www.youtube.com/watch?v=Jwze-Hsu3eo
Mario Kart Arcade GP VR Gameplay
買switch係咪最緊要叫佢俾我試下插電視
想買黎玩arms

有古惑狼

MHW仲要擺壓軸

SonyFansBoy同畫質撚已經射到成地精...

有古惑狼

MHW仲要擺壓軸

SonyFansBoy同畫質撚已經射到成地精...

咪住....點解唔見GTsport ?
想買黎玩arms

但通常叫你自己返去試
訓左無睇 老任公報左switch動森未
想買黎玩arms

但通常叫你自己返去試

咁咪淨係可以估估下中唔中伏..
好驚中伏機

話prot住3ds個隻過去先

唔撚係咁無誠意下話
傳聞兩則

1. 有Blizzard/HAL Labs/Metroid
2. 新mario, 唔係odyssey/maker.
Bill Trinen‏
We're about 90 minutes away from a short spotlight on Nintendo Switch holiday games followed by hours of Nintendo Treehouse Live.
傳聞兩則

HAL
傳聞兩則

Kir......
傳聞兩則

paper
傳聞兩則

Overwatch NS版

唔撚係咁無誠意下話

轉返ac先啦
my body is reggie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞