|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
出超執刀

NDS年代咩

用體感玩好似都幾正

一定玩到掉joy con

Ubisoft (HKG)

瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)!

ubi

icon換埋mario咁俾面

我又唔介意ubi做頭幾個大力支持NS既三廠
https://www.youtube.com/watch?v=nbrDxFgXOzU
[New Nintendo 2DS XL] White + Orange Unboxing
Switch『チャンピオンジョッキー スペシャル』9月14日発売!
啲人成日話買 Switch 嗰啲人好多 fd
係咪淨係得我一個係超毒撚

話switch可以識朋友真係on9,係識朋友玩switch先好玩
Ubisoft (HKG)

瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)!

ubi

出特典先la

話switch可以識朋友真係on9,係識朋友玩switch先好玩

唔使$有機玩
樹屋係咪今晚12點?
樹屋係咪今晚12點?

00:30
播完片先樹屋
瞓左無睇
舊登係咪變左反任基地
瞓左無睇
舊登係咪變左反任基地

tl;dr?
瞓左無睇
舊登係咪變左反任基地

搞唔掂呢度咪要去D低lv既地方
瞓左無睇
舊登係咪變左反任基地

tl;dr?

出煙成日直抄我啲post過去
哈力醬唔當我係frd
嘩乜原來日任 store 宜家有得揀黃色
Rabbids睇落都係好評居多

真係?

都未出

有啊

好似寫住sold out

真係?

都未出

未出已經知好玩
Switch『チャンピオンジョッキー スペシャル』9月14日発売!

屌正喎

有啊

好似寫住sold out

今日開咗,好似話十八分鐘就完売

真係?

都未出

未出已經知好玩

有gameplay片gamma
哈力醬唔當我係frd

回都唔撚回下

真係?

都未出

未出已經知好玩

有gameplay片gamma

MH 咪又係未出已經知唔好玩
任豚準備好射精未
mario屌打全宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞