|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
太鼓我記得都有出係SWITCH個GAME LIST
PS4「太鼓の達人 セッションでドドンがドン!」
2017年発売予定
価格未定

係咪藍jc藍色 紅jc紅色

PS4

咁都有得笑

又會俾人笑任豚以為全部game都會出係switch到

咁Switch係咪有太鼓啊

出左日期未 唔好撐啦
邊撚個po PS新聞係度
邊個預NS會有PS4新聞
咁又嘈一餐
咁又嘈一餐

毛毛你好
咁又嘈一餐

毛毛你好

你好
我想要pkm特別機啊
我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊
仲有4個幾鐘任豚就要大手放SWITCH

我唔會放, 我要gamecube vc, 等左好耐, 好期待

會唔會2手價貴過原價
Mighty Gunvolt Burst: All-8 = 32/40
The Alliance Alive: 9-8-8-9 = 34/40

我唔會放, 我要gamecube vc, 等左好耐, 好期待

MARIO SUNSHINE REMAKE啦
我想要pkm特別機啊

玩pkm特別gay
都係唔晒錢買capture box,屌你到時買完隔半年話CAP圖粒掣可以錄影咁咪仆街
我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊

得mh講左,點解唔順便講埋pkm

MARIO SUNSHINE REMAKE啦

我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊

出Joycon啦屌
機哪有錢
我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊

出Joycon啦屌
機哪有錢

通常老任出限定機個部機差唔多行到盡頭
然後就會出LL
NEW
NEWLL
2DS
我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊

出Joycon啦屌
機哪有錢

兩粒jobstick 紅色

一邊藍紅
一邊藍黑
我想要pkm特別機啊

PKM都未出啊

出Joycon啦屌
機哪有錢

兩粒jobstick 紅色

一邊藍紅
一邊藍黑

一邊噴火龍x,一邊就水箭龜x
稲船敬二率いるcomceptがレベル5の子会社化!今後は「LEVEL5 comcept」として日野社長と共同でゲーム開発へ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞