|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢

任記做野唔洗你教
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢
今年內千祺唔好出啲勁嘢

任記做野唔洗你教

所以我都冇驚過
都唔知今年內可唔可以爆到 zelda
岩岩係葵廣問 arms聽日或者後日有
如果落訂就唔會貴過398
Spotlights Keynote係今晚0000?

yup
出超執刀
出超執刀

玩surgeon simulator算啦

其實我都想佢出
稲船敬二率いるcomceptがレベル5の子会社化!今後は「LEVEL5 comcept」として日野社長と共同でゲーム開発へ

自資無錢了,要回歸大公司
稲船敬二率いるcomceptがレベル5の子会社化!今後は「LEVEL5 comcept」として日野社長と共同でゲーム開発へ

自資無錢了,要回歸大公司

咁係咪要將LV5列做黑名單
出超執刀

NDS年代咩
出超執刀

NDS年代咩

用體感玩好似都幾正
出超執刀

NDS年代咩

用體感玩好似都幾正

一定玩到掉joy con
https://www.youtube.com/watch?v=BEPg5uOH7tw
Nintendo Switch - Neon JoyCons and Arms Gameplay!
講超執刀就諗起RTA
好痴線
Rabbids睇落都係好評居多
佢係咪搞唔掂pro個十字掣問題所以索性唔出係switch

傳聞隻game 會有中文

真係?
啲人成日話買 Switch 嗰啲人好多 fd
係咪淨係得我一個係超毒撚

傳聞隻game 會有中文

唔係傳啦巴哈同UbiTW confirm左
https://gnn.gamer.com.tw/9/148189.html
啲人成日話買 Switch 嗰啲人好多 fd
係咪淨係得我一個係超毒撚

Ubisoft (HKG)

瑪利歐 × 瘋狂兔子,究竟會擦咩火花?
立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)!

立即欣賞我地今次 #UbiE3 展前發佈會公布嘅重大驚喜,隆重介紹與任天堂合作嘅最新作品 #Mario + #Rabbids Kingdom Battle《#瑪利歐 + #瘋狂兔子 王國之戰》
— 本作將獨占於 Nintendo Switch 平台推出,同時我們也確認將帶來繁體中文版本(上市日期待定)!

ubi

真係?

睇左Youtube Trailer/Gaming Channel/Game Forum
見唔少人話當初以為係on9野但依家睇落唔錯

ubi

icon換埋mario咁俾面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞