|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
估PSV出MHFO,
估DQ11雙平台,
估MH Openworld,
係時候估Switch有DS系列

之前好似傳過話做過SWITCH測試
BTW DQ11 SWITCH未confirm喎

DQ11 switch係未firm幾時出咋嘛
老任個網一直都有DQ11
想問果啲擷取盒其實信唔信得過?

我用緊圓方,由EXVS FB做直播用左都應該3年無大問題

圓剛
信唔信得過係咩意思
你想達到咩效果

用到既意思
同埋錄出黎既片有幾大,因為我應該用NB
仲有我見如果錄switch好似要再另外多一個轉駁器至得

hdmi in之嘛
你用黎直播
圓剛ok的
幾大你可以set
詳情你上官網睇
有d型號好似1080p係錄唔到60mhz
如果我喺日本eshop買game 之後同一acct轉返香港區會唔會無左隻game

唔會

圓剛
信唔信得過係咩意思
你想達到咩效果

用到既意思

唔洗,我試過做mk8直播

諗下先,因為最平都好似成千幾蚊個
估PSV出MHFO,
估DQ11雙平台,

Confirm 左啦
話要等時機成熟先肯講Details

圓剛
信唔信得過係咩意思
你想達到咩效果

用到既意思

唔洗,我試過做mk8直播

諗下先,因為最平都好似成千幾蚊個

有d係可以免電腦錄
但果d都係得usb2.0
買usb3.0果d 延遲細好多
一直是一個人好冇禮貌, 同左佢say hello佢唔應我

hello

估PSV出MHFO,
估DQ11雙平台,

Confirm 左啦
話要等時機成熟先肯講Details

咁我WOO咗..之前睇有巴打講唔見咗個名SE個list度

成人向
NS新入手
多數同女友玩,一時時返工坐車玩
想問除左MARIO kart重有咩驚岩玩?
NS新入手

Zelda
NS新入手

Zelda

Arms,不過要小心唔好打中你女友
NS新入手

同女玩
Snipperclips + ARMS
自己玩
Zelda
頭先旺角行完 問左幾間 都未有arms住
可能怕出事 唔賣住
請教下大家 Pro制係咪手感真係好好多
1516入唔入手好
定入多對joycol
可能怕出事 唔賣住

多謝琴晚直播果位柒頭
1516入唔入手好
定入多對joycol

用左唔想返轉頭(個人)
可能怕出事 唔賣住

多謝琴晚直播果位柒頭

條友有冇比人BAM
可能怕出事 唔賣住

多謝琴晚直播果位柒頭

條友有冇比人BAM

果個好似上次SF2都早人一早玩…
今日補返風更個鐘,但無得玩ARMS
1516入唔入手好
定入多對joycol

打十幾果鐘都唔手攰又好揸 係十字制有D問題
可能怕出事 唔賣住

多謝琴晚直播果位柒頭

條友有冇比人BAM

正路今日差唔多會有偷跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞