|Switch/3DS討論|14號E3發佈會|14-16號樹屋+Splat2/寵拳/Arms世界賽|(43)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無黃joycon 偷跑?
唔記得講
大家又可以重溫當年舊夢:
一人一部PS4攞去M記打

連埋mon同電源,直頭係一人一部軍用手提電腦咁款
唔記得講

但係仲要一人一個MON
唔記得講

但係仲要一人一個MON就已經大部過好多notebook
不過而家MHW有PC版,真係可以拎notebook出去打
有冇人知Switch手柄(灰色個舊野)有冇得單買?
同埋幾錢到? 因為遲D諗住買多對Joy-con

手角制?有但得叉電版
好似無人講隻龍珠Game play?
照睇DBF好過XV2
但係最怪係變身part
悟空係超一變超三
菲利係最終型態變金
(但睇片金菲個時間好短,打一陣就解除)
肥布同斯路完全體仲可以再變咩?
超一比達同超二小悟飯又係無進階變身唔知點處理
(比達件衫係斯路篇應該唔會變超二掛)
有d擔心會唔會冇超藍悟空同超藍比達
起碼要有希特/大杜/扎馬斯/比古洛/吉連/托破/黑悟空/布羅利同比魯斯先收貨喎
2018出既龍珠無理由無未來篇同力之大會掛?
睇角色揀位欄最多得廿幾三十個角色根本唔夠裝龍珠角色
唔會有好似上一隻3DS伏game咁25個人物有1/3係悟空/比達/悟飯既唔同型態掛?
MARIO + RABBIDS KINGDOM BATTLE Gameplay (E3 2017)
https://www.youtube.com/watch?v=TyOpl7SlCYc
gameplay片post左未?

如果得8個可控角色真係少左D
唔該最起碼,加返Toad入去
不過如果無加一隻mario系角色,又要相應地加隻rabbids clone 入去真係好無謂
MARIO + RABBIDS KINGDOM BATTLE Gameplay (E3 2017)
https://www.youtube.com/watch?v=TyOpl7SlCYc
gameplay片post左未?

如果得8個可控角色真係少左D
唔該最起碼,加返Toad入去
不過如果加一隻mario系角色,又要相應地加隻rabbids clone 入去真係好無謂

七星奪魂腿

乜事?!
照睇DBF好過XV2
但係最怪係變身part
悟空係超一變超三
菲利係最終型態變金
起碼要有希特/大杜/扎馬斯/比古洛/吉連/托破/黑悟空/布羅利同比魯斯先收貨喎
唔會有好似上一隻3DS伏game咁25個人物有1/3係悟空/比達/悟飯既唔同型態掛?

DBF個班底整過Guilty gear同Blazblue
照睇DBF好過XV2
但係最怪係變身part
悟空係超一變超三
菲利係最終型態變金

講真 呢隻有d興趣
照睇DBF好過XV2
但係最怪係變身part
悟空係超一變超三
菲利係最終型態變金

講真 呢隻有d興趣

佢搞到我唔知買唔買XV2 好
XV2 人物肯定多

手角制?有但得叉電版

叉電版冇咩用
其實今日arms係咪唔會偷跑

手角制?有但得叉電版

叉電版冇咩用

買多對手制算啦
BEYOND GOOD AND EVIL 2 係出SWITCH
照睇DBF好過XV2
但係最怪係變身part
悟空係超一變超三
菲利係最終型態變金

講真 呢隻有d興趣

佢搞到我唔知買唔買XV2 好
XV2 人物肯定多

唔包DLC就不了
其實今日arms係咪唔會偷跑

呢個問題我都問過,但係都冇人理,我估一嚟唔容易搵到啦,二來真係買到嘅人都為咗保護店家而冇出聲囉

我頭先出咗元朗,係冇嘅

網上流傳大埔同旺角有,但我未證實
BEYOND GOOD AND EVIL 2 係出SWITCH

LKD話多平台 switch timed exclusive
佢話啲料係爆Bge2 + cg trailer @e3條友同佢講
但尋晚其他人話唔係

手角制?有但得叉電版

叉電版冇咩用

買多對手制算啦

就係諗住買多對 但都想個對有grip

LKD話多平台 switch timed exclusive
佢話啲料係爆Bge2 + cg trailer @e3條友同佢講
但尋晚其他人話唔係

條TRAILER幾得意但冇GAMEPLAY
https://www.youtube.com/watch?v=ZpTlQG6c3lE

合落SWITCH度

UBI真係好帶挈,最無興趣呢類星際game就益switch
第一身劇情動作類就唔整比老任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞