蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike

好睇過晒marvel自己果幾套
Marvel cinematic universe 由phase 4起係要睇埋tv series
睇落唔夠肉緊 平淡到智慧老人咁
頭兩集仲young 但係打贏埋thanos
第三集仲係未長大咁 好似唔係幾合理
希望第4集 唔好再咁低能就好
可能設定上佢比其他兩個更加毒撚
同沒拍咁多戲?
全部可以唔睇
Wanda 最尾果集要睇
Loki 成套直情係multiverse介紹片
What if反而唔睇無咩所謂 因為佢唔係講multiverse 點發生 係直接講有multiverse之後發生咩故事
搵得番都係嬸嬸了
我覺得唔會有邊幾個柒得過跌落電鰻池變成反派
老左睇化哂好正常
啲人角用番已經好好

Daredevil 出果下勁想大嗌

但全場冇人有反應
始終息影左10年
都冇咩要求
已經將你既意見sd左比hottoys
電:我跌咗落鰻魚堆度所以咁
沙:你大我呀 我跌咗落對撞機度
見到matt真係射咗出黎
睇時仲諗之後會唔會幫手打
DR2 大boss 係what if度黎
jamie foxx:god damn eel
珍 癲到困住ds 已經心諗係咪on9 ds知嘅野多佢咁多 完全冇腦

就好似本身肯定不了了之嘅頭兩代,突然俾返個結局佢咁

應該話係代表咗我細個嘅故事,突然有返個結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞