蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
梅姨死嗰陣話要抖啖氣
同錢嘉樂想飲水一樣
my back
好彩早排睇完what if
最尾見到黑化dr strange好興奮
蜥蜴人係第一個被DS捉
件衫好眼熟
之前個幾件咁就無左mr stark送嘅野咁就無左
仲有眼鏡
你睇番Loki先
其實本身multiverse一直都存左
只係好Kang會消滅新timeline維持sacred timeline

今次係Wanda一下爆左個multiverse
之後到好Kang死 就無人去執Wanda嘅屎

如果好Kang仲係到 TVA應該會出手消滅Wanda個時空

所以最大可能都係Kang係multiverse重新出現嘅原因 (Multiverse 自古已存在 係好Kang發現後先整合番做一集sacred timeline 好kang唔係到 就重新容許multiverse存左)

Wanda Dr strange Spidey只係助燃
呢代真係完夢 一代二代蜘蛛俠完美收官 傳承比第3代小學雞蜘蛛俠
本身就係一個on99嘅老mk古惑仔
除左想見個女 咩人都唔信 所以做牆頭草
嗯…
巴打的確係有啲道理,我諗我遲啲都要再二刷
但係我始終覺得如果機器係記得嘅話就有啲bug 位
好撚gay
睇完其實TOM都唔想太亂黎

佢有舊TONY STARK科技,真係有合理理由幫到呢班人
唔係太天真話用愛感化

只係佢唔知呢班人太危險,尤其係綠魔同電魔

BTW,一代最清楚黒化係點,及時出手阻止TOM殺綠魔
我以為會有成日整曲奇比Peter嗰條女添
隻魔物八爪魚都有
被DS吸收左,不過唔知係咪黑化嗰個
唔明嘅人應該冇睇過舊版或者唔記得咗
綠魔啲戲真係好撚勁
一陣就係痴線佬
一陣就變返滄桑嘅阿叔
不過結果好似爭啲
但係又講唔出
就係gg諗通左
佢既身份會影響到人
(happy無左梅嬸)
所以唔會同任何人表達身份(暫時)
但其實蜘蛛俠本尊就係咁
RENT
CQ 有條片回顧番佢既角色,好多都好正
You’ll get your rent when you fix this damn door!!
眼魔
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞