蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
Andrew 臨尾都冇親手殺死電魔
咁Wanda漫畫設定係最強tier mutant
Mcu直情係part of soul stone
學埋魔法勁過Dr. Strange正常

但有Time stone嘅Strange應該64波到
話時話好多流言劇情推測都估中晒
係出場方式同時機唔同
好似邊個會客串,邊個死,邊個救到人
但肥仔識魔法真係完全無講
個演員又post張大隻相fake人
以為佢坐係間房做keyboard fighter
呢個有D意外
係橋度打打下,跟住綠魔出現就一野飛左去地牢,呢個位冇有d突兀,定我miss左d野?
Batman頂峰已經係Nolan版, 再拍根本冇令人期待既感覺
劇本寫得好鬆散 左砌右砌夾埋一套戲咁
沙人彈出彈入啲動機完全講唔通
已經有
ds2可能會令冇左time stone既ds升下lv
想問下點解strange仲戴住條eye of agamotto?

明明記得Infinity war個陣俾thanos以為有time stone收咗喺入面就一嘢揸爆條頸鍊 定一話揸爆嘅係假嘢嚟
應該係遲下做王助手,變成DS常駐搞笑角色
沙人係Tobey第三集最後係做返好人
miss左個傳送門
ds送左佢走
奇異果用魔法一嘢捉咗八爪魚同蜘蛛俠返聖所
我覺係少咗啲研究打法

成個太順暢,冇咗spidey打villian啲臨場應變
幾驚第1代咁樣比綠魔插死點知話自己比人插慣
1. 好kang未死已經行咗雷->multiverse已經爆咗

2. sylvie殺kang之前推咗loki番去
但loki番去嘅係另1個宇宙嘅tva
即係殺kang之前已經爆咗multiverse
算鳩數啦
Dc專同fans作對
Fans愈想睇嘅偏偏唔會拍
拍埋自殺小隊 peacemaker呢啲濕鳩嘢
咪就係大家都唔知parker呢個人
就唔會去搵佢
呢點有咩唔合理

仲有本身Parker係stark industry最高command 最高機密
本身如果Peter唔自己去搞Edith 都無人會知

到時Disney 傾掂數拍多3集 呢點咪寫到帶番parker出黎

本身就係專登留集尾架啦
DS傳送佢
沙人真係寫得有啲可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞