蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
預告有,我原本都預套戲有
屌...原來乜鳩都無嘅
Andrew 嗰兩集都拍到成浸油水味
難得有岩crew 岩劇本可以嚟多次
我都出盡奶力啦
想二刷諗緊星期日早場好冇
佢又唔係同gg俠搏命
當佢輕敵算啦
要死侍過mcu容乜易,佢喺死侍2結局已經係咁玩cable嘅時空手錶,失控又好壞撚咗又好咁樣已經可以解釋佢點樣過mcu
Dick_greyson出黎講下嘢
蜘蛛俠與常人唔同囉 只可以咁講
LoKi咪講左好Kang俾 女Loki殺左

無人再維持sacred timeline

之後出現壞Kang (未來最大Boss)

Loki 2 應該繼續係Multiverse 世界介紹片

咁樣出場真係尖叫
佢喺毒魔2片尾睇緊印度片,我咪以為佢去咗印度囉
點解要含住睇flash?有兩代batman
- TVA一係就改革重組左,一係就瞓過龍,Doctor Strange入面會出現返Loki + Sylvie ,可能到時會解釋

- 機器同埋其他所有嘢都會唔記得Peter Parker,所以點解要自己整套新衫就係因為佢已經冇權利Access以前Tony 留低俾Peter 嘅嘢,亦都係因為咁所以佢先唔可以再住喺Aunt May 度,要搬新屋,因為冇人證明到佢係住喺呢度

- Wanda 嘅能力包括扭曲現實,有人指出Loki 時間線大爆炸嗰一下同Wanda 開超必嗰下其實時間一致,好有可能係佢引爆多元宇宙。
反射神經 潛意識
叫汪達幫手
其實mcu 個設定係汪達勁啲定奇異博士勁啲
其實係breaking bad入面個Saul黎
我諗有機會之後出現返類似場景令到dr. strange諗返起tom?
btw睇左片尾 venom個片段only, 之後仲有無架?
今日一早睇個腦一路function緊諗其他人mcu/sony版gg俠系列同依家發生嘅劇情有咩連繫,啲畫面又fing黎fing去睇到頭昏腦脹
哭都郁唔到
但佢得
tva收左皮啦
就算未收皮都會話呢個係神聖時間線入面應該發生嘅事
有蜘蛛俠
只係冇人信邊個係Peter
其實Peter可以著住蜘蛛俠衫同Happy傾
消失個下好硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞