蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
似鄒凱光
其實都冇話直接放返原先同一個moment
變返好嘅話個命運已經唔同咗
所以應該歷史會改變
一開始唔想就咁撳掣送返去係因為佢哋有對抗蜘蛛俠而死嘅命運
之後諗咁多嘢搞血清 都係想令到佢哋冇咗“對抗蜘蛛俠”嘅命運
如果變返好都要死
咁成套戲做緊咩
都好多謝各巴打熱心回覆
因為我頭先一路沖涼一路諗個咒語應該係對人有用對機器應該冇用掛話晒機器呢類AI都係獨立記憶體,越諗越覺得bug所以先上嚟問吓大家意見
唔係鄒凱光咩
納米係鋼鐵裝
果陣tom好似著緊紅黑
溝埋咪轉款
呢點任佢講
點會講到咁死 話咩死物都會忘記
都99%係Disney同Sony傾唔傾掂數

傾掂數就會出番Edith
但始終唔及wanda改變現實咁屈機
咁strange supreme呢
成場都係得我一個笑
搞笑咁講姐
有時嘅啲bug,係Marvel都無諗過
例如係,咁佢而家係用咩身份去生活?
電影定tv?
我覺得沙人同蜥蜴露真面目嘅時候根本係用舊片
原本咁多人期待sinister six
結果一開場已經-1一個doc ock俾人洗白 green goblin又遲到
打散晒啲villain 搞到最尾喺自由神像打爭咁啲緊張感
我都係
但佢地本身死咗就算返返去原本世界個時間線唔係應該都係已經死咗?只係變咗做死咗嘅好人?

冇人真係認真答
一代二代都有彌補返自己嘅過錯
二代救返mj
機器有記憶嘅話咁Vision 點樣計
更何況如果係咁講嘅話
Stark Industries 同Avengers 又點會冇Peter File
咁Happy 同全世界其他人一直以來都唔知Peter係邊個
呢單嘢唔係好合理喎
應該專登唔請清楚,始終拍唔拍落去/點拍都未知
你肯唔打,每代蜘蛛俠都即刻收手。
有冇人睇到最尾一幕MJ見到ned又笑又say hi以為佢哋變左一pair雙重虐鳩蜘蛛仔
我以為會嘴埋嚇撚到我
又要reboot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞