蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (10)

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
我都諗下年套DS會唔會有蜘蛛仔過下場
話晒多元宇宙呢pat屎佢都有份搞出嚟
tva最後果集應該係喺gg3前發生
即tva已經崩潰左
1. 睇番Loki
Multiverse極大可能係由好Kang死開始引發

2. 點解話極大可能
如果Confirm到Wanda爆超必個時間點係Loki之後
就100%肯定
因為好Kang Tva已收皮 無人再維持Sacred timeline
任Wanda扭曲現實
第2點腦補黎
我係諗咁早仲要平日 仲要imax場
應該有多啲真fans 反應會大啲
但睇what if 奇異博士成個圖書館啲書睇晒喎
點解沙男一出黎會保護蜘蛛仔,仲幫手打電男?

應該唔存在利益關係至係

啱啱Netflix 翻睇完第一輯
最後都只係講句原諒佢
未fd到去捨身保護下化?

跟手又無啦啦跟埋其他反派叛變

Dick_greyson仲話Tom係群腳仔
點睇今集
係冇講,但係Whole world will forget you are spider man
第一集同第二集都有講Tony留低嘅嘢係俾Peter 的
而當Happy 都唔記得嘅時候
好難相信Stark Industries 嘅科技會記得佢
畢竟全世界理應係包埋生物同死物
屌你劇透就加返密啦
一直以為CW Homecoming個件紅藍衫
已經代表住經典既紅藍配色
點知原來仲有一件
因住佢電鳩你
話事話
有怎人知點解八爪魚從良之後
俾返抓上面d納米俾gg
點解gg件衫會變左款既
溝左mj 做綠帽魔
新一套比較似杜比同加菲個套,
完完全全親手handmade
佢gain返實體之後就型曬
係咪因為太柒嘅話會冇fans
啱啱睇完
有冇人覺得八爪魚博士有啲角度好似倫伯?
因為睇唔到tom咩樣 以為係原本佢宇宙嗰個peter
佢原本宇宙嗰個peter放過佢畀佢走去搵返自己個女
Logo都轉埋
由蜘蛛bb變大蜘蛛
臨尾peter租屋
仲以為會出返tobey版個包租公
你要睇翻2號蜘蛛俠第3集大戰係點完結
wanda擰轉頭前我以為真係emma屈臣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞