Oculus quest 2玩Steam VR討論(21) After The Fall成大熱VR Game!

394 回覆
7 Like 1 Dislike
唔該ching, 今晚返去試
LM
Highlight After The Fall,惡夢難度 成功過到!
https://www.twitch.tv/videos/1236098640

超感動!!
點解ATF oculus store USD40, steam HKD158
oculus store包埋PC oculus store版本
即係買一送二
想問吓如果想買steam版,應該買邊一個版本抵啲?
因為我見有個普通158,另外一個Deluxe版二百幾蚊多咗啲乜嘢?
買158
amazon買完 由於無位玩 已封塵

psvr 睇dmm片覺得太埋係咩事
佢拍得唔好定我自已setup問題
VR AV死症 無得攪
已經入手Quest 2,
想問下Beat Saber 應該係Steam 上面買(用air link) 定係係Quest store買 native,邊一個嘅遊戲體驗會好啲?
任何音樂game都係建議買quest版
早幾個月前玩都冇問題,今日想玩返一插個oculus 部電腦就自己熄機,有冇巴打知咩事
玩緊Fallout vr with mod
覺得唔太差wor
一用airlink就用唔到quest2個speaker
變左做pc speaker
重開oculus個程式都係咁

有冇人知點搞
電腦系統 音效 輸出設定做oculus quest 2
5408加120hz!!??
大佬你果張咩顯示卡 3090ti都死
想問吓各位而家買quest2邊度有優惠?
到咗幾日 好好玩啊 vrchat half life alyx
好想試下airlink玩唔玩到 有線真係好麻煩
好快無電
剛入手,想問一下第一次連電腦一定要用usbc 轉usba 線?定直接用airlink 就得?thx
要用USB線連左先

以前唔洗 我未改第一頁INFO SORRY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞