Oculus quest 2玩Steam VR討論(21) After The Fall成大熱VR Game!

394 回覆
7 Like 1 Dislike
過左期
31/12/2021

完咗喇
果$30? 上星期係個Reddit post是但搵左個 早兩日收到機都有$30
仲有
請問係咪要人send invitation俾我架?
https://lih.kg/bhcpGuV
siubak另一個post寫左點拎
我見price賣256平過Amazon4舊水,有冇人知有無伏?
冇開機成大半年,最近玩番
用air link 方便過用virtual desktop
但唔知點解air link就窒好多...
請問有冇咩野我要set呢?
明明第一頁有講
唔好意思,啱啱爬一次文,今晚再試
Mata quest 2玩Steam VR討論(21.5) VR玩到J都斷 抄人post名
https://lih.kg/2865261
眼鏡lens好貴

不過宜家戴住眼鏡玩又真係矇, 諗緊課唔課金好
推新post
舊post資料過時

thx
我淘左四百幾
感覺良好

利申:超高散光
想請教下如果我只係用黎睇戲同av
而我本身只係用開iPhone 加 vr 眼鏡
轉左quest 2 解像度係咪會清好多?thanks
差好遠,睇ready player one啲3D勁到fatfat聲
無啦啦封咗我帳號 跟住email 佢解返入面啲資料冇曬冇曬購買紀錄
入左去個香港街睇 真係好靚
光源setup 係我攪 記得開PPV慢慢J
咩叫PPV?
post progression volume
個地圖有粒制 個鏡果度 開左靚啲
開左會咁

咩 game 黎
VR Chat
係ser出事,好多人中招,唔好擔心,去搵CS,會搞返掂
Netgear Orbi Mesh WiFi 6 專業級雙頻路由器 2 件套裝 (RBK352)
Wi-Fi 制式 :Wi-Fi 6 (802.11ax)
傳輸速度 :600+1200Mbps

想問下呢隻夠唔夠經SKYBOX STREAM 8K落QUEST2
今日玩lone echo超正,置身於太空
太空維修機械人體驗

第一集有普通話配音,可以唔洗睇字幕,睇聲就得

第二集就冇中文配音,又冇中文字幕,得大陸簡體漢化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞