元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 15 - Yoho Hub 肯開價未?

1001 回覆
12 Like 19 Dislike
Yoho業主笑而不語
睇咗咁耐,似乎總結係:

朗八: 外表公屋,則唔實用
世宙:樓下有雞
朗城:臭渠,貴

但價格反映曬

世宙真係最抵玩,成交量比較多,則實用又有大露台,而且地下冇私隱度嘅問題,其實佢一樓有大平台都好靚。

朗八就睇工業區潛力,但500幾尺實用性真係同世宙400頭差唔多,同埋揀方向真係要好小心,對住虹坊都幾係嘢

朗城最新最方便,自住正,但投資真係要諗諗有無水位
香港有邊度係唔迫... 地鐵又話迫搭巴士又話多人,星期六,日入南丫島 長洲又係好撚多人. 依家疫情行山都話迫架la .... 屌
咁你要近生活方便有齊民生所需都係迫架啦..
Yoho mall都好撚多人 Vcity咪一樣迫 嘥鳩氣
香港梗係有唔迫同埋方便啦 你煲世宙又唔洗下下都幫曬既
世宙樓下又雜又同公屋share又雞又車多又要日曬雨淋又咩人都入去又隔離就鄉黑,連個屋苑logo幾年都無洗過 成幢深圳大陸樓無人保養咁
凱匯附近又係一鳩樣,又多唐樓又多雞又係日曬雨淋 低低地.
Grand Austin 咪一樣對面佐敦一樣亂又雜.
萬景峰行一條路已經係街市啦 又濕,仲撚多人又迫.
你嘥鳩氣

你係唔係持有朗8?
我持有尚豪 睇過眼你不停煲世宙 用埋d奇怪無理既理由踩朗8
而不停唔理世宙唔好既地方
on99
你咪繼續覺得好差好唔掂,反正大把人爭住買.
歷史講左比我知,越多人唔睇好既屋苑升得最好
繼續吹幾差幾唔掂,反正我賺到錢 有人肯交租比我洗
尚豪庭垃撚圾,管理好似差差地
行過去都唔太方便完
唔怪得不停煲世宙 原來係業主
咁明曬啦
係呀 周圍都遠 真係差 隔音又唔好 但最平價錢買到半新樓3房套連工人房囉

我係尚豪庭業主,都唔會唔承認自己地方唔好既地方啦。
阿世宙業主,邊學得你咁厚面皮
岩岩買左間好貴既珀瓏投資
到時擺係度收下租平租
嘩 好威呀

一d都唔羨慕 我買緊英國樓
垃圾屋苑,慢慢享受
咁好呀 買多幾間啦
上黎拎認同感 但點知個個都當佢傻仔
但朗城匯近條臭河,一落雨/天氣濕就會臭

要楝d 內街單位先得
不過元朗咁多新盤最好環境似係yoho hub , 附近已經有哂商場,又有Grand YOho 係隔離。

新元中又可以駁埋通道去Yoho hub 二期,二期自設10萬呎商場,一期下面就係元朗西鐵站。
想有平台同治安好最好去番yoho hub 同grand yoho呢幾堆,成個元朗治安最好。

下層又有基座,唔怕亂。

Yoho hub 二期都唔知幾時先會開賣,應該6-7月會賣掛
呢d問題 接受到都ok
只係有個人 明明係一個問題 都用唔同方法講到佢唔係問題咁 哦 原來係護盤狗
遮單位唔遮總價同自爆有乜分別
你有冇買呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞