元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 15 - Yoho Hub 肯開價未?

1001 回覆
12 Like 19 Dislike
放心 一定好撚嘈
【二手破頂潮】YOHO Hub開盤前偷步入市  YOHO Town 兩房838萬破頂
https://ps.hket.com/article/3129929?r=cpstni

元朗樓又升一轉了
咪撚諗埋d廢野.. 嘈都唔會平賣啦.
你估你抽就一定中? 大把人唔介意嘈..抽左先la
站頂4座樓下唔係公路,另外近青公嗰2座會嘈。
嘈都比人搶,yoho 系列大把房對公路
禮拜六日晚多
三號幹線
重點係勁應聲,就算住yoho 或者MT內園 都會聽到
無啦,我以前住雞地都聽到,住果邊就無計
信置元朗甲廈下月招租搶北都頭啖

https://news.mingpao.com/pns/%E7%B6%93%E6%BF%9F/article/20211213/s00004/1639332191059/%E4%BF%A1%E7%BD%AE%E5%85%83%E6%9C%97%E7%94%B2%E5%BB%88%E4%B8%8B%E6%9C%88%E6%8B%9B%E7%A7%9F-%E6%90%B6%E5%8C%97%E9%83%BD%E9%A0%AD%E5%95%96%E6%B9%AF

旗下元朗首個甲級寫字樓綜合項目「One North」將於明年1月開始向市場招租,並於下半年第三季推出。

信置於2015年以16.9億元投得元朗東頭工業區商貿地,項目臨近朗屏站,當時每平方呎樓面地價約3396元。

蔡碧林介紹,One North規模相當於尖沙咀帝國中心,提供兩座樓高14層的甲級寫字樓,面積達到44.5萬平方呎,零售商業部分11.3萬平方呎。
啱啱搬入朗8 發現訓覺果陣 樓下後邊車房區勁多嘈音 有冇巴絲有經驗點解處理 嘈到完全訓唔到
關窗
夜晚都有人開工
果到星星地產起緊樓
搵街坊一齊踩場
好多工廈夜晚有party..😆
嘩 如居屋 真係要搶
房協嘢 衰極有譜嘅
上車之選
元朗原區返工就正啦
唔知咩類型嘅公司會係元朗租甲級商廈
不過底下果3層商場啲舖希望正正常常

商廈應該係細公司,或者唔 care 地點,甚至老細鍾意元朗嘅公司?

舖就唔好咁大期望啦
應該同領展嘢差唔多
就係想要民生舖
果頭本身咩q 都無 似領展我諗果頭幾個屋苑d居民都要燒炮仗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞