元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 15 - Yoho Hub 肯開價未?

1001 回覆
12 Like 19 Dislike
你知唔知咩叫響喉L?
呢幾晚元朗晚晚都有
尚築送一棵唔斬得既樹
好多樓都話隔音差
有冇邊啲反而係隔音特別好
其實冇 個地方唔嘈樓上冇細路癲佬啲人咪話棟樓隔音好
響喉L係指一架改咗嘅爛錢七停車N波都響幾下目的係吸引你
唔係法拉利跑緊二百嘅咆哮聲
世宙又破頂
今年升穿8字頭

世宙連平台單位賣848萬 呎價19657元創屋苑新高
https://ps.hket.com/article/3236199?r=cpstna

====================
直擊新盤、筍盤、靚裝單位,立即下載《香港經濟日報》App,撳入TV地產台免費收睇
https://dynamic.hket.com/article/Pzzc
連320尺平台
佢買入價同普通2房d價差唔多 佢買入價抵玩
係 根本就抵玩
今年元朗又升到豬頭到,珀瓏助攻大西北.
遲d 兆康新城盤到時開賣又到屯門升
大西北樓升幅勁過九龍 同 上水粉嶺
北區大埔真係成個新界最垃圾之一

將軍澳荃灣西大西北東涌都狂升 北區唔郁咁濟
上水粉嶺就算9數
大東北跑輸大市,好多發展商都係搞大西北...
但個平台等於1個1房樓...3百呎 都幾爽

世宙2房d 新成交好難唔過800 la 咁睇
有少少off topic

屋企想換冷氣,咁多位,元朗有無好嘅電器鋪推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞