元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 15 - Yoho Hub 肯開價未?

1001 回覆
12 Like 19 Dislike
小朋友玩既地方都好q細... 有小朋友既話去世宙
佢個會所經常好多小朋友排隊入場玩.
有d玩具可以借返屋玩
會所係獨立一個building
有通道去停車場
鋼琴室,兒童室外遊樂場,閱讀室同一大個area比人租來做playroom 之類
賣家肯定諗住呢排Yoho hub上就食錯藥開價,等過多一排出邊多啲新盤冇人理元朗就會跌返
想問埋有冇健身室可以做下運動

大半層2樓都係做gym
5.5m內一房除左單支係咪無其他選擇
尚悅係咪真係咁差
漏水?隔音差?
用料差
直接約aa睇幾間鎖匙盤就明

自住既話 感覺唔太好
投資角度 就唔知啦
只要你預咗買完會全屋裝修就冇乜大問題

反正佢本身料差 你都會換
想知村屋點睇?洪水橋有管理 例如富林 富安花苑?
元朗治安點?
元朗世宙高層2房減價10萬 上車客斥780萬承接
https://ps.hket.com/article/3156784?r=cpstni

====================

朗城滙2房SSD期滿870萬沽 低市價5%
https://ps.hket.com/article/3156729?r=cpstni

====================

朗屏3寶d盤就算市靜都企得好硬
全爆嘅話無所謂
漏水我之前睇過幾十個盤
有漏水嘅都係廁所門口啲地板濕 發毛
上面講嘅窗台漏水又無見到
以細價房半或者兩房黎講抵買
六百中大兩房 五百尾細兩房連洪水橋都搵唔到

你可以當佢係新版嘉湖
平買平出 但中間都有賺
我就係budget 緊
覺得幾岩價錢

仲有留意緊榛柏同埋采葉庭

我之後親身去睇下先

麻煩晒咁多位巴打
自住就溱柏,投資就… 再等等先
而家近西鐵盤全部都好舊
好舊? Grand Yoho 都叫舊?
朗城匯 世宙又舊? 屯門瓏門又舊?
大家覺得元朗盤幾時會上到三萬蚊尺
溱柏除咗有啲入 整體上唔錯
不過嗰邊而家好似話起樓?
公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞