元朗/朗屏/洪水橋 上車盤 15 - Yoho Hub 肯開價未?

1001 回覆
12 Like 19 Dislike
本身超額好多倍抽,而家都係貴12%,d抽唔到嘅人買返有乜問題
主要係半新姐 依加d人貪新樓樓 買唔起咪買二手半新

舊樓愈黎愈唔值錢 但市場上都有一堆人鍾意實用

你睇咩淘大德福果d 地點靚(市區)都無用 大西北山卡啦都贏佢
最近尚悅跌到落500頭,大家覺得買唔買得過

i wish
搬左黎幾個月,比想像中好住
慶幸冇貪平揀yt
個人覺得6-9座兩房好啲 1-3座同遲下個居屋近
同埋都睇座向 我prefer內園靜啲
不過就算住高層夜晚啲飛車聲都大聲
一分錢一分貨啦
點解一房半唔ok 我其實都係兩個人住
諗住一個做睡房一個做書房 我自己WFH做野😂
因為個價錢真係啱budget if 500頭
4xx 呎起碼去到600 真係搞唔掂
采葉庭個價有冇機會係呢浪跌市落到5字頭
觀望緊想入
見最新有間550萬成交左
同埋而家唔少放盤都6字頭,鋤下應該可以鋤到落去
呢單我見到
但550好似低得有啲過分
500尾係我考慮範圍
不過呢排真係多左減價盤 鋤都易少少
師兄點睇park yoho 兩房單位,想買黎投資
點會呀教育路果頭大把啦
尚悅同元朗公園升值潛力好似一般般,采葉庭都有得諗,其他太貴買唔起
呢個真, 元朗市中心唔係好大姐, 遠極都係15分鐘 單支大把選擇 買餸一般民生野咪又係教育路果頭多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞