[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
amnesia更新
癡撚線eternum正撚到,Alex同Nova使唔使咁撚型
中堅力量,話咁快就識到大佬
剩返把劍我覺得係武士果度,但最後應該會好大機會俾dalia執埋
作者好似轉咗full time整game
邊度睇返黎
以6個rank黎估計佢大約收入
50%+25%+15%+7%+2%+1%=100%
2736+2736+3420+3412.5+3556+2070+2034=19964.5
當patreon抽成用最貴果個12% plan,扣完剩17568.76
折返港紙約等如137,085.26一個月,十幾萬一個月幾撚好搵係我都轉全職
而且只係剩計patreon一個平台收成都已經1824人
我都開始明白點解milfy city就算俾人屌到爆炸都要厚面皮拖住收人錢,你老味堆rank1~100蚊貴過eternum咁多都仲有5743個人每個月俾幾十萬你洗傻既先出咁密
咁啲game咁高汁抵佢賺嘅
summertime saga 條撚樣收6萬usd一個月
兩三次更新就mini rework
f95改版D位唔同哂
話說想搵返一隻歐美H web game
應該係小遊戲果類黎
玩咩唔記得,只係記得女角有個大波金髮白人妹同勁大波既女僕
小學雞果時玩過 童年回憶想搵返
我知線索太小 但唔知有冇人知係咩game
flash game既上asiadog睇下先,咁少料好難估
0.2 Alex段劇情真係highlight嚟,展示咗佢堅強之中有脆弱,冷漠之中有温柔嘅一面,我諗我已經愛上咗Alex

alex感覺上都係=jasmine+aiko
dalia/penny=lauren
annie=judie
老母=老母+老師
nova=aiko+iris
luna=lauren+judie
好難咁樣套落去嘅我覺得作者今集描寫人物好用心,Alex一個回憶,性格已經出過Jasmine同Aiko
大約上可以咁套,雖然我覺得描寫得有些少用力過猛太刻意
還好啦,本來就唔係寫實風,係比較dramatic啲,當佢日本動漫咁睇就fit晒
咁先可以好睇又好笑
long live the princess更新
佢pinefall爛尾都算,呢隻又爛即blacklist
呢隻劇情本身已經爛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞