[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
有咩?今次我睇返黎得老師同jenny,仲有得屌邊個
有呀 我剩係玩正線ash 副aurora
同另一個純Rebecca檔
無咩sex scene就真嘅 不過劇情驚都預咗
我ash線溝aurora同鋼琴妹,jenny線溝韓妹老師同鋼琴妹
aoa呢個beta版,有啲scene lock咗,要等個零禮拜後嘅gold ver
佢次次都係咁,留返個章節開頭既save以免漏新加既野
有無咩新嘢睇
屌你劇透加密得唔得?
s2 無配音咁on9
咁仲洗唔洗玩
但玩到一半到喉唔到肺
點為止一季完? 我玩晒內容算唔算
同lust theory類似有咩game玩
幾過癮 入坑
第一季原本都冇配音,係完左一季上steam先追加,不過個配音就算把啦配得又唔match個角色又一條友配哂成套
第一季完我記得係時間推進左一日作結
echoes of lust 同遊戲類型可以試下milfy city, mythic manor, virtues, big brother同holiday island
入面班女我係覺得除左金髮封面同黑鬼會長女朋友係靚少少之外其他都係三尖八角,劇情同bad對比就更加唔洗講
出到2喎 係咪好多人課金
同上面講既一樣,如果咁都計2 bad已經出到3
而且好多齋睇steam冇留意f95既唔知頭唔知路係steam玩左先入坑
dl緊個壓縮版嘗下鮮
big brother玩到嬲呀
睇住攻略都係過唔到,去到同老母拍電影口交完卡死晒個進度
舊版多bug係咁
Virtues 係咪已經完咗?個故到喉唔到肺咁

Mythic manor 我見18年出但version只係到0.18,算唔算多內容?
好似話就黎完
mythic manor愈出愈慢,不過依家既內容都夠你玩一排既
virtue至少個模組好撚正,lust我連第一季都覺得少悶

Pokemon 咸濕版
AFFEXON幾正
不過而家有D短
出左第一章丟低都年幾先出第二章,之後第二章都係唔知up咩鳩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞