[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
ching 有無推薦,我都好鍾意呢type,多謝你推薦搞到我今晚射到上太空
knightly passion又更新,但每次更新都要重玩都係等佢更到唔更先算
Virtues 好似呢個version 完了,同睇 pateron 作者黎緊有新作,樓豬有無跟開
3dz framework 太自由,所以上下限都好高
未玩果新個update,睇睇先
髮型面型好多都係重複用
我都覺有時呢d 簡簡單單咸片情節 都好好J
同呢d肉彈身型 honey select framework都做唔到,不過好難搵

有隻叫 Measuring My Cum 都唔錯,但好撚短同停左更新

ching 有推介都可以share 下
得隻 game 有無方法可以搵d keyword / 同 type 既 model?
我都好幾個 version 無玩了,但見佢真係 plan 完同開新game, 算係有d 交帶
素材庫應該都係同一個,3dz果D模好似要買
hs多數二次元畫風但唔係冇咩肉感model只係比較難實現整出黎,好似waifu academy, eternum, life changing choice,murmur都係整得肉感唔錯既
measuring my cum重整完之後依家又停,好難令人唔諗起爛尾
我都覺, 只係d 肉感小品類真係諗唔起好多, 拋磚引玉
Lust Theory劇透
第2季出新角色都玩唔出咩新花樣
Lust & Passion單野係佢屌緊icstor定純粹屌緊p?
我見f95個邊又鎖post又盛
有無啲經營類介紹
太多離題post
佢地冇咁多時間mon著
索性再離題就直接ban
經營類有咩例子?
Quickie: A Love Hotel Story
有老婆照
3dz啲波好假
講呢D,hs都唔係整得好真姐
3dz好多係歐美咸片嗰隻假,可能鬼佬審美
我發覺自己對HS遊戲已經冇乜興趣
反而Blender同埋2D畫風就好舒服
但係我鍾意嗰啲都更得好慢
What a Legend之前話3個月更一次但係而家都唔知過咗幾耐
Come inside個作者就一路拖淨係整Wallpaper搞到個post變咗Abandoned
Stars of Salvation個作者又出現精神健康問題Onhold咗
The Genesis Order啲人物比起TON退步咗勁多
真係唔知玩乜好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞