[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
Pale carnation之後下一隻玩咩好好撚鍾意呢個作品,模組正到,睇過上面d list好似d 圖的質素好難比得上
Ren’py嗰啲Del game唔會del 埋save, 佢自動save喺第二個位
即係只要保留renpy呢個file就可以?
我自己就開個file save低一個冇內容既game個file等我記得之前玩過邊隻game同去到咩version
我記得renpy會自己save個存檔去user file度,所以除左你洗機唔係都好難唔見save下
都係二次元畫風?
once in a lifetime,eternum,Deviant Anomalies玩左未?
玩左可以試埋my bully is mu lover同life changing choices
跟手玩埋mythic manor,waifu academy同virtues
直接del成隻game個folder都唔會del save
Pale carnation之後下一隻玩咩好好撚鍾意呢個作品,模組正到,睇過上面d list好似d 圖的質素好難比得上
都係二次元畫風?
once in a lifetime,eternum,Deviant Anomalies玩左未?
玩左可以試埋my bully is my lover同life changing choices
跟手玩埋mythic manor,waifu academy同virtues
我都call咗Mina,我對Hana唔住
同一set模組好似仲有隻depravity
depravity劇情認真麻麻, 我連樓主大大力屌既virtues都玩得落,
但depravity真係唔推薦
depravity我都頂唔順,virtues頂多係劇情淡如水無特別,depravity直頭唔知佢up咩鳩野,玩法又麻煩
我次次都挨唔到序章就關驚
being a dik超劣化版,玩佢不如玩AOA academy
咁steam都有上左幾多優秀作品既,不過都唔夠f95更新得快
btw,冇記錯AOA好似話就上
f94星數長期keep住係3-4星之間差極有個底
不過game太大見到都唔想dl
星數呢家嘢就信唔過嘅 頭一版有啲望下個thumbnail啲女角咩樣都已經嚇到9縮
簡自己岩口味既玩左先,我通常係睇有冇覺得靚既模再睇故事最後再睇系統咁簡
縮圖唔可靠有時你以為樣衰其實好好玩,當初我睇once in a lifetime縮圖都以為係醜係見lauren個模好似幾好先玩,點知咁就挖到金
btw,你覺得頭版邊隻係樣衰
通常都會有人整壓縮版,6GB都可以壓到1.5細好多,自從nopy收皮只係得mega down得快之後有過5gb既通常都係down壓縮版黎玩
Light 果隻公認係樣衰,不過之前好似有人玩過黎話故事唔錯?now and then就故事一般模一般,飛住黎玩ok既都就黎完
真人畫面不嬲都有多數係html,直接cut av畫面方便整,有隻咩living in dream town係直接請人返黎拍專門畫面,不過講到明最多露下唔會俾你見到真扑畫面no sexual content
Dmd算係咁啦,佢間野整既第一隻game,模你同之後出既melody同sunshine love比差幾皮雖然我都覺個女樣衰冇玩到
Once in a life time 點解玩到0.1就無得玩? 係咪要課金先可以繼續?
oh屌我輸咗個遊戲所以game over
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞