[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
佢入面有分win/mac/an,睇清楚先down
其實咪即係性轉H漫,主角一瞓醒body變咗女人,明明個靈魂係男人嚟,就控制個女人body去溝仔俾仔屌,咁都唔gay
用megadownloader下載,加埋vpn等於無限
Agent 17個主角又廢又賤格,好唔討好

H game主角係咪好少正常人,點解大部分都人渣嚟
劇情真係衰過小學生,又話Ruby innocent轉個頭無啦啦係枱底含

正常人意思係人性格應該係複雜同立體,有時會做好事有時壞事(玩家有choices),如果個主角要強迫為咗屌女不停做仆街野,其實好無聊
如果可以請過第二個寫手改改個劇情佢,隻game應該上到top rated
我無記錯整果條友好似係韓國人黎
btw,講劇情唔掂得個模virtues咪又係一鳩樣個男既只係識一日到黑屌閪劇情冇推進過,開頭仲以為會講下點解佢老竇會坐監同點發展自己間旅館,點知咩鳩都冇
格離mythic manor都開始有呢個情況,愈出愈多女但劇情永遠都唔推進
正常少少既男主暫時我覺得有
once in a lifetime
eternum
acting lesson
being a dik
leap of faith
artemis
aoa academy
long live the princess
love season
sunshine love
element174
有時真係睇得太多為屌閪強迫,陷害甚至姦人既情況出現
BAD作者都中咗Omicron
Pale carnations d女好正不過d英文好難
幾多心理/醫學描述詞
仲有pale carnations,少見地智力同思維係似正常人
唔掂啦,一開始就要你簡壞習慣歷史,老母拍av搞到佢ptsd咁
Pale carnations 真係好屈,模靚animation又smooth,character development 同劇情又top
但起碼咁嘅背景佢都盡力抵抗自己黑暗面,去嘗試做一個好人
virtues更新
未出呀
新玩Being a dik
想請問點解有時D 選頂灰色click唔到
有啲選項要睇你係Chick,Neutral定DIK嗰邊
something unlimited 重溫場景得圖片冇字,玩最新版本有字,多手down左個save由有變冇 點先有返文字?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞