[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
除左佢地唔會有其他人咁撚正義感爆棚
The only thing that I know right now is that I'll release the game on steam at some point and I want it to have less nudity. For those of you who've played the four chapters (or who are currently playing), I'm gonna remove/censor the Selene scenes (which are the only R18 scenes) for a few reasons:
- I'm not planning to add any R18 scenes in the future releases.
- I develop The Sixth Realm by pure passion, and I have ZERO fun rendering nor writing those scenes. (both Selene R18 scenes)
virgin father條友真係好不幸,先係親人重病之後俾人炒,再之後自己情緒病,到依家陷家連自己同D FD中撚哂武肺有D仲收埋皮
作者好自信,我無野好講
等睇佢死死地氣加返
最後果段咁撚好笑雖然我冇玩
第一次玩Hgame,幾鐘意college kings 呢種畫風,有無其他推薦
睇下post頭果幾隻新手入門先,再睇埋推薦list邊隻合眼緣就試邊隻
玩完being adik就唔會想掂呢隻
好似ok今日試下
屌秋季特賣完咗
F95 free
跟bad風又唔俾人講佢差過bad
玩完acting lessons 會覺得college kings個plot垃圾

acting lessons最真實係ana條線
大家都唔係好人 cheat過人 但都喺返埋一齊
acting lessons嘅教訓就係越易fuck嘅女越癡線
哇真係感覺唔同級數,隻game開始就好有生活氣息
係現實入面都係條女愈隨便先係愈唔想屌架啦
同埋無得要晒啲女
fuck得一個之後就有後果
一周目衰咸濕屌咗雙妹嘜搞到megan 分手
我會咁講
呢隻game同其他game唔同係
其他game係劇情襯托h
呢隻係h襯托劇情
所以話佢跟風就係咁,自從bad之後都係有一堆讀大學作品
btw,同樣讀大學AOA academy人物模劇情都係靚過佢
玩完being a dik可以玩埋once in a lifetime/pale carnations,個個玩完都話好冇點你
咁樣衰都食得落你真識食
我直接推哂俾黑鬼FD算,雖然佢都係食唔到
S2完先係正式分線,之前都可以屌哂4/5女主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞