[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
應屌則屌,佢係祖師爺都好都大把人屌佢爛尾
起碼唔會係一面倒咁屌到佢連F95都立足唔到呀
三十如狼四十似虎不過嗰頭睇住佢湊緊仲係小朋友嘅MC,呢頭睇住佢對MC發姣,感覺有啲怪
好耐無玩VIRTUES
終於屌得啊妹
eternum0.3係咪用唔返0.2個save?
我0.2直落玩落0.3冇問題
上次穿煲之後唔記得係咪破埋處
Desert Stalker更新
Nursing Back to Pleasure點睇
好似唔錯咁
佢兩個前作結局都係鳩黎爛尾咁已經blacklist左佢以後既game
最近開始玩日本gal game,但發覺日本gal game幾鍾意兩個人物紙牌棟喺個背景出對話就算,唔似歐美game幾乎每句對話都有新圖
有時候男女扑嘢對話換咗幾次姿勢但幅圖都冇變
日式分立繪同模型唔似得歐美用模型一次過,立繪有差分依家進化到可以live2d算唔錯
darksilver爛尾但係唔吊你癮呃錢
老實講我幾欣賞佢夠膽放棄bb依隻金蛋轉搞新驚
同埋佢兩隻驚更新都幾穩定
佢新作唔掂最後都要搵返BB野黎講吸人,睇返頁幾個post都有巴打屌過黎
我覺得佢直頭係借patreon要佢改個機會爛尾,唔係直接改去其他sub平台就已經搞掂
lust theory真係咁正?
第一季果時係幾驚艷有新意,但第二季開始變俗套一成不變開始悶
TASTE OF SEDUCTION睇落幾INTERACTIVE
但模組同HOUSE PARTY比膠好多
AOA academy更新
season2 有啦 未見steam上架既
琴晚一口氣玩左season 1
上steam要一季完左先上,要玩最新去f95
Season2我全程skip
S2真係悶無咩新意,同virtues一樣後期為屌而屌
啲劇情同S1差唔多 S1仲要有配音
終於有得屌Aurora:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞