[歐美H game]推介(5)

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
望落 Anna Exciting Affection d 模組都幾正,ching有無玩過 ?
睇落ok仲係女主視角,玩咗the office之後勁鍾意女主視覺,好鍾意將個女主角玩到墮落
有冇人有Deviant Anomalies完整d既攻略洗晒d錢又唔識點搵錢開唔到支線
DA都可以用哂錢?依家錢除左買一兩樣野過任務之外都係冇咩用架喎
手痕俾左幾次$50 tipa俾個bartender唔夠錢買鎖匙$500同俾條seven妹買書
我之前都係隨手俾佢,係後黎發現俾完只有扣錢其他咩數值都冇變就load返
7左同埋配匙要$500一條
除咗agent17之外 我全部都係咁做
岩呀
唔通想輕鬆下都咁多阻礙咩
其實都係得一兩隻驚既作者先咁癡線者
聲稱為左令你可以狂洗某啲小遊戲去增加個玩既時間

最經典係某隻驚既anti-anti cheat
個作者見到眼火爆
好似又整左anti-anti-anti cheat出黎

不過真係唔明用mod玩對個作者完全冇影響都唔知咁緊張黎做乜柒
你老味我以為都係得antianti就完咩原黎仲有個反彈再反彈出黎
以個隻驚作者咁反mod既特性一啲都唔出奇
呢兩日玩咗,連音樂都無,d對白、劇情都略生硬,扑嘢劇情得一個勁撚短的gif。條撚起起下機都謝返。總結普通啦
要俾夠錢佢先搵你合作,孤鳩寒就唔睬你
要不停電腦搵case做,佢下次更新會有cheat code唔grinding
The inn 有無咁少content,出咗四年先有一個女角嘅一個event同sex scene,明明啲模唔差
你試下玩hail to the king,模正到飛起但整左年幾兩年都仲係ch3
你老味做一次廿蚊連續幾次500,500咁收錢我直接改save算
我玩依個系列都係為咗啲劇情,sex scene 係多同靚,但好多時候都係為扑而扑,完全投入唔到。

如果你未玩第一代,建議你玩咗先,因為個劇情係連住,雖然你只玩nadia 係冇問題,但有啲角色你可能會唔知係邊個。

建議你聽樓主講,f95試咗先再買唔買
電腦邊度有case做?
電腦入面個警徽
謝謝
玩完DA
唔知幾時先屌到sophia
唔好bdsm,佢老母果part差唔多係咁,見到個死人頭套就唔開胃
不過睇樣都就黎屌哂人全家,幾時到調教修女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞