女網友下身只穿內褲!衝動男一摸…判8個月要入監

325 回覆
1360 Like 31 Dislike
追po啦柒頭
依家個主題就係討論緊台灣啲判決幾垃圾幾偏袒

你貼更多只會更顯出台灣社會有幾台女化
港女令香港依家變臭晒 台灣都面對同樣問題

就係好似你同張芊穗咁無腦

自己貼啲Source打柒自己
聽聞鬼佬仲有個apps添就係for record啲yes yes yes
你覺得臺灣判決垃圾偏袒 係 你嘅事反正我就覺得香港應該學習嘅
你都駁唔到Page 1 嘅論點佢都無反對
你對住其他異性會隨便除淨底褲?
你隨便搵個人同你上樓示範吓

於是你同癲婆張芊穗又話only yes means yes ,

你呢句要言而信,原則上先可以成立
但事實唔係咁

因為判決書都話啲台女有塊閪大撚曬

「即對方同意後也可反悔拒絕」

所以無誠信嘅共產黨話五十年不變Yes
都無任何參考價值

當一句答覆嘅意思可以話改就改隨你扭曲
本身無示咗答覆嘅可信性

Yes means No
No means No
Nothing means Yes

想Me too 就Me too

問Yes or No果一刻已經告得

叫啲女拳一係去做雞 一係守寡

否則台灣人/香港人會絕種
然後又俾支那物種入侵

港女台女就會成為香港/台灣民族死亡嘅幫兇
張嘢係用黎表明有得到Consent
用黎講清楚法律責任
不論你覺得是否夠Formal得體

只要內容有簽署免責
佢就有效力
// 你對住其他異性會隨便除淨底褲?//
不相干,佢着咩衫 同 摸唔摸得有乜關係?

// 「即對方同意後也可反悔拒絕」//
有幾大晒?任何性別都可以,篇判決書無話得女人可以噉做啵
「她 ( 或 他 ) 說 願 意 才 是 願 意 ! 」

// 當一句答覆嘅意思可以話改就改隨你扭曲
本身無示咗答覆嘅可信性//

點樣扭曲?
當初嘅同意,意思依然係同意。只不過允許性交嘅效力,去到反悔拒絕嗰一刻爲止
就好似結咗婚之後都可以離婚噉咋嘛
離婚 無改變到 當初結婚呢個行爲嘅意思,只係中止咗婚姻呢個狀態

唔通可以離婚就會令所有「我願意」無意義?
可能係嗰啲民族嘅男人太垃圾,啲基因自然淘汰呢
下屆Darwin‘s Award預定得獎者
即係強姦犯逼人簽呢張嘢就唔算強姦?
1. 你一係反感就直接答唔好 無手感即刻走

係度話諗吓先再睇睇

根本就留咗餘地俾人有藉口留低
咁人地自然就係繼續求偶 出口又出手摸
因為你都無拒絕交配

如果要奉行女拳嘅only yes means yes 原則
女事主就有責任要明確say No 拒絕
因為對方係rely on 女事主可唔可以清楚表明立場
佢無凌兩可就係佢自己都有問題

2. 做愛同摸係兩回事

條女一直未答應做愛但無反對 不置可否
所以男事主做一啲身體接觸
於是都無成功令女性同性性交所以離開

唔好講到變成老強咁
係度偷換概念
1) 謀殺、強姦只係其中2類

高等法院原訟庭的刑事案件審理必須有陪審團,陪審團也最常在此類案件中被運用。相關立法規定為《陪審團條例》。

輕微的犯罪行為(簡易罪行)的案件不適用陪審團審理。換言之,最嚴重的犯罪行為由高等法院原訟庭審理,而不是在下級法院中審理。法律明文規定的犯罪行為、刑期最重可達7年以上徒刑的犯罪行為,或者法官及陪審員審理該案符合公眾利益的案件,皆於高等法院原訟庭中審理。
於特定狀況下,《死因裁判官條例》也規定陪審團參與研訊。官方看管期間的死亡事件,死因裁判官必須在陪審團參與的情形下研訊。

喺香港政府單方面宣布改變陪審團制度之前,要由高院開始嘅差唔多全部都有陪審團。 有咗國安法之,政府可以隨時宣布唔使陪審團,政治處上"安全" 咗好多。

死因庭陪審團近啲就有的士司機俾 popo 勒頸勒死果單,裁定非法被殺。不過律政司堅持証據不足,唔告。

2) 台灣係直接無陪審團呢樣嘢
呢單都唔係強姦又偷換概念打稻草人

唔洗9up啦 根本都無強姦犯會做呢份文件
你又係度妄想

強姦就係強行性交

強行又點會俾人簽同意書呢
你地女拳真係弱智精神病

原來唔止張芊穗係 個個女拳都係有病

得嘅周街啲痴漢都印定一疊袋住出街啦

用吓閪腦啦死女拳
// 你一係反感就直接答唔好 無手感即刻走//
個男人自己承認,條女有叫佢唔好掂,連逐客令都落埋
他有用手把我撥開,並跟我說不要用,撥開之後我過了一下還是繼續摸她 的胸部跟下體,他就跟我說『再用的話,會請我離開』

// 咁人地自然就係繼續求偶 出口又出手摸
因為你都無拒絕交配//

噉呢個咪就係個男人嘅問題啦又想講男人不能自控啊?嗰啲要預防性羈押啦

// 如果要奉行女拳嘅only yes means yes 原則
女事主就有責任要明確say No 拒絕
因為對方係rely on 女事主可唔可以清楚表明立場
佢無凌兩可就係佢自己都有問題//

你講乜撚嘢?
only yes means yes 咪就係話無明確講yes的話一律假設係no,沉默都係no
份案例咪講咗
「強制猥褻」同「強制性交」都係 「妨害性自主」
喺臺灣都係適用 only yes means yes
係你話
只要內容有簽署免責
佢就有效力

你話免責啊嘛
咁正嘅嘢,啱強姦犯啦

// 得嘅周街啲痴漢都印定一疊袋住出街啦//
所以你舉呢個例子
即使插入後,亦不代表你可以磨擦!!🙏🙏🙏
喇!呢鋪我撐撚硬你呀!你唔撚駛劣呀!
但 only yes means yes 邊西度夠!
我認為最少要早三個工作天,入紙申請!等大家有心理準備!插入前,大家要簽下面份文件!
要正正式式,規規矩矩!簽咗先!有幾難!挑喇星!

嬲得滯,漏咗 🙏🙏🙏
同隻引戰狗鬥汪做乜
慳番啖氣好過啦啦
佢就想有人理下佢咋麻
台灣係網上吊人都比人告啦,不意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞