女網友下身只穿內褲!衝動男一摸…判8個月要入監

325 回覆
1360 Like 31 Dislike
大家有冇睇內文,懷疑係條仔事後太串,激到條女真係告9佢

黃男在事情發生後用臉書傳訊息給女友,痛斥她「不然妳想怎樣,感覺仙人跳」、「去告我,去找妳家人,我也沒對妳強姦,妳同意我回去的,也是妳自己不穿褲子引誘」、「覺得妳在恐嚇取財」
伸手觸碰她的胸部跟私密處,被女友拒絕後離去。

一方面案情話條女拒絕,男友就離開咗

一方面條女供稱再考慮 無明確拒絕

講法都幾矛盾

所以條女根本都唔可信
條女係訴仲黨有心引男友
然後告佢賠償

條女話唔止一次申手去模
但係個男人問佢 佢又話再諗諗
都無拒絕到 話考慮緊搞唔搞即係唔係反感
何況最終都無搞到

擺明裝彈弓啦
但佢講得無錯 心水好清
問題係你咁做,又話你無情趣,好似小朋友問老母可唔可以睇電視咁
識玩
Only Karen means Karen
收一收皮好難?
港女間都可以有智障人士
你呢種食精神科藥物嘅女拳KOL更加可以
開埋live有觀眾安全啲
難怪台仔成日要J二次元
成副身家課金都唔益啲台女
係無講錯,不過個男嘅咁樣講,就變咗confess咗佢本來就動機不純。

反而係咁道歉話唔應該摸好後悔乜乜乜,跟手block(唔係扑)埋條女唔好再亂講嘢,就算條女告上法庭都唔會有事。
揾律師見證

第日D時鐘酒店有駐館律師同醫生,證明女方精神正常,無失去判斷力,係律師見證下簽名先可以入去扑野

扑到中途萬一條女想唔做,一開聲話停,男方要立即抽出及按襟緊急制,等律師同醫師到場判斷是否成功停止沒有進一步侵犯
難講 台灣司法都幾鳩

有無呢段對話
男友動機都係一樣係想愛撫然後搞嘢

反而佢一語道破條女嘅動機就真
俾人識穿就發惡
正 難怪少子化

叫雞起碼啲雞都有基本道義
正宗on9仔
要好似日本拍av咁
做之前要填form揀返咩做得咩唔做得
所以喜歡便強姦, 人生沒有那麼多時間給你搞內心戲
咁又一齊訓?
應該係條仔樣衰
Thanks for promoting feminism☺️
話無情趣係佢地自己咋
女人覺得好respect貼心喎
然後啲女又怨啲男人冇嚟醒目
有過案例係頭半個鐘OK
跟手嗰半鐘唔畀都告得入
之後呢
其實咁擔心
問一句yes定no可以安安樂樂扑野
個成本根本低到爆
你寧願risk 老強都唔敢問簡單一句
咁無人幫到你架喎

死都唔肯問
其實係因係你無預設俾女人有答no嘅選項
簽份協議先
其實內文有寫判決係基於女方不斷拒絕下男方仍然繼續,標題黨一下子令唔識哲學既人先入為主被引導
唔畀咪停 有咩咁複雜?
可能痛 唔舒服 唔想繼續
係咪讀緊幼稚園所以唔識聽叫停?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞