女網友下身只穿內褲!衝動男一摸…判8個月要入監

325 回覆
1360 Like 31 Dislike
即使同睡一張床,也不代表可以亂來!一名男子日前跟女網友同床共枕,發現女網友下身只穿一件內褲,竟以為女網友在向她求歡,伸手觸碰她的下體,讓女網友相當憤怒,一狀告上法院,男子最後被依強制猥褻罪判處8個月有期徒刑,近期將入監服刑。

真正除埋褲都唔代表畀你屌
裝彈弓
痴撚線,咁都告得入
叫雞係未必可以撩閪
邊有除褲,最多俾你揸波咋
情侶即使同睡一張床,也不代表可以亂來!一名男子日前跟女友同床共枕,發現女友下身只穿一件內褲,竟以為女友在向求歡,伸手觸碰她的下體,讓女友相當憤怒,一狀告上法院,男子最後被依強制猥褻罪判處8個月有期徒刑,近期將入監服刑。

https://tw.news.yahoo.com/%E5%A5%B3%E5%8F%8B%E4%B8%8B%E8%BA%AB%E5%8F%AA%E7%A9%BF%E5%85%A7%E8%A4%B2-%E8%A1%9D%E5%8B%95%E7%94%B7-%E6%91%B8-%E5%88%A48%E5%80%8B%E6%9C%88%E8%A6%81%E5%85%A5%E7%9B%A3-043400278.html
咁都告到,唔怪得台灣咁多gay佬
屌還屌 咪搵手撩
做乜鳩,咁都告得入
ok
除褲都唔得

冇問題既。未來既男人,做咩都會要問。
請問我可唔可以同你握手?可唔可以用手惦你?可唔可以kiss?

真係冇問題架。
有啲屌左反而罰錢唔洗入獄
台灣法律
反而硬上可能仲冇咁嬲喎個男嘅…
咁算唔算詐騙先
引你摸佢之後要你賠錢
on9
第時d男人變哂做日本動畫d戇男,俾哂signal都唔會去馬
除非條女自己拉碌鳩入去個閪到先敢屌
要搞去新北啦,屌埋都最多不小心滑入,冇事
要問過先好屌 就算係女友
you竟然是個boy
建議拍埋片
寫定同意書
冇錯!
黎緊仲有flirting同意書,曖昧同意書,握手同意書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞