女網友下身只穿內褲!衝動男一摸…判8個月要入監

325 回覆
1360 Like 31 Dislike
仲要女友關係 CLS
問完下一秒可以唔想㗎喎
最好每入一下搵律師見證一次啦
女權: 為咗促進兩性平等, 個男人犧牲吓坐八個月都好應該
係嘅係嘅,最好成個地球圍住你轉
就算老婆訓隔離都唔可以夾硬黎啦, 一樣告得入
係唔係可以入屋,yes定no
係唔係可以用拖手,yes定no
係唔係可以擁抱,yes定no
係唔係可以kiss, yes定no
kiss時係咪可以伸脷,yes定no
係咪可以錫頸,yes定no
係咪可以摸腰,yes定no
係唔係可以摸胸,yes定no
係咪可以摸腳,yes定no
係咪可以摸屎忽,yes定no
係唔係可以摷,yes定no
係唔係可以除衫,yes定no
係唔係可以除bra, yes定no
係唔係可以指插,yes定no
係唔係可以奶閪,yes定no
係唔係可以進入,yes定no
係唔係可以抽插,yes定no
係唔係可以高潮,yes定no
望到你高潮個樣,yes定no
係唔係可以射,yes定no
係唔係可以一齊瞓,yes定no
一齊瞓掂到手,yes定no
一齊瞓時掂到腰,yes定no
一齊瞓時掂到腳,yes定no
一齊瞓時掂到胸,yes定no
起身時望到你瞓醒個樣,yes定no

即刻安心晒
屌離開間屋唔記得問yes定no
要被人告了
性行為無寫咩形式既性行為
可能女方只包互摸
你插入就告老強
呢個年代,男人要識保護自己
放心啦 只會令女拳繼續蒙羞 因為你就係癲婆

精神科藥物食成點呀張芊穗
最好嘅方法就係:剩係屌自己條女就算,大家可以傾好啲safe word,佢唔鍾意就可以用嚟叫停,如果純粹情趣就講其他嘢嚟扮掙扎

都係嗰句,男人要識保護自己
屌,做M男算
佢有拍過拖

佢男友個朵好響

萬事得尖子

然後佢就俾人起底屌到潛水開呢個新ac喇
We’re promoting against the epic failed Karen meltoo
that’s all.
港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (8)
https://lih.kg/2793548

傻散Karen(darkins)幫手炒熱咗隔離個場之後就敗走咗
佢搞到港女個朵臭過腐爛臭魚
You put every single vagina on this planet
into shame.
你用精神病污名去羞辱女權倡議者
女權唔會受到一丁點傷害

你有精神病嘅親友先係受傷害嗰個
Think about them
小姐我當事人依家屌你,
你係唔係自願被屌?
如果係請你依度簽簽名
不過根據女友表示,當時黃男曾多次詢問能不能發生性關係,她都回「再看看」,並沒有答應發生關係,且黃男也不止一次觸碰她的胸部跟下體,即使女友把她的手撥掉仍不斷嘗試,明顯違反意願,最高法院法官閱卷後,認為原審認事用法,並無不妥,駁回黃男的上訴。

你班傻閪有冇睇內文,條女一開始就冇應承過俾佢摸,仲係咁推開佢,明顯唔想搞啦,都可以話條女錯咁都告得入
你自己話知自己有精神病在先
我有埋證據

你係咪屌緊自己羞辱女拳咁,撚老實

仲有你俾我地report到社交平台敗走晒
要縮返上支那玩抖陰

玩抖陰仲唔撚係精神病?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞